Επιλογή Σελίδας

Φιλικό αγώνα έδωσε ο Πυδναϊκός, στο γήπεδο του Κίτρους, κόντρα στον πανίσχυρο Δία Δίου.

Το τελικό 6-0 δε σημαίνει απολύτως τίποτα, καθώς η εμφάνιση της ομάδας του Πυδναϊκού ήταν πολύ καλή για εξήντα λεπτά απέναντι σε μία ομάδα που έχει στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ το τεχνικό δίδυμο των Σταύρο Κουϊμτζίδη και Γιώτη Σαρπότα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του.

Τα γκολ για την ομάδα του Δία Δίου πέτυχαν οι Δημήτρης Καλαμπάκας (5’, 53’, 70’), Γιάννης Λαζαρίδης (40’) και Γιώργος Λαφατζής (65’, 78’).

Ο Πυδναϊκός είχε τρεις πολύ καλές φάσεις για την ισοφάριση στο πρώτο ημίχρονο, όμως τα σουτ των Γκοντάνι (2) και Πεΐδη πέρασαν λίγο άουτ.

Επόμενο φιλικό για τον Πυδναϊκό το Σάββατο στη Νέα Τραπεζούντα με τον τοπικό Εθνικό.

Η σύνθεση του Πυδναϊκού: Ξώνης, Θωμάς, Κουτσιαρής, Καράτ, Παπαδόπουλος, Μπαλαμπάνης, Λύμπου, Γκοντάνι, Πεΐδης, Κουιμτζίδης, Καλιακός.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μπουρσούκης, Πετρίδης, Ξανθόπουλος, Παρασκευαΐδης, Ρότσι, Σαρπότας, Κουκουνάρας, Καραπαναγιώτης και Μουγκράκης.

Η σύνθεση του Δία Δίου: Ξανθόπουλος, Λαζαρίδης, Γιαπιτζής, Ζαβαντίας, Συρανίδης, Παπαδόπουλος, Φωτίου, Νάκας, Καλαμπάκας, Καραμήτρος, Μανίκας.

Έπαιξαν και οι: Σαρρής, Δ. Λαφατζής, Γ. Λαφατζής, Γκουνέλας, Τσακνάκης, Καζακλάρης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This