Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Σε τυπική διαδικασία έχει μετατρέψει την αποψινή ρεβάνς η Bordeaux μετά την εκτός έδρας νίκη της στην Ουκρανία επί της Mariupol. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

FC Girondins de Bordeaux – FK Mariupol     @ Matmut Atlantique, Bordeaux

Μετά το 3-1 της πρώτης αναμέτρησης -στην οποία οι Γιρονδίνοι έμειναν πίσω στο σκορ από νωρίς, αλλά το ανέτρεψαν και πήραν μια άνετη νίκη- τα πράγματα απόψε είναι σαφώς πιο ξεκάθαρα για τους αποψινούς γηπεδούχους. Με ένα ρόστερ σαφώς πιο ποιοτικό, αλλά και τη δύναμη της έδρας, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα και θα πάρουν εύκολα το εισιτήριο για τα playoff της διοργάνωσης (ένα βήμα πριν τους ομίλους), όπου μάλλον θα τους περιμένει η βελγική Gent.

Για το αποτέλεσμα και την υπόθεση-πρόκριση δεν τίθεται θέμα, αν και σε τέτοια απόδοση ο άσος δεν μπαίνει καν στη συνάρτηση. Η Bordeaux λόγω των διαδοχικών παιχνιδιών το τελευταίο χρονικό διάστημα, ίσως επιλέξει να κάνει και συντήρηση δυνάμεων -ενόψει και του κυριακάτικου ντέρμπυ στην έδρα της Toulouse- οπότε αυτό μας οδηγεί να πάμε στην επιλογή των γκολ και θα επιλέξουμε τα 2-4 γκολ, ενώ και ο άσος στον πρώτο ημίχρονο μοιάζει καλή εναλλακτική.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (3e Tour Preliminaire)
21:45 FC Girondins de Bordeaux – FK Mariupol 2 – 4 Goals (1.51) 2-1 FT

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This