Επιλογή Σελίδας

Buongiorno a tutti!!!
Συνεχίζεται σήμερα η 1η αγωνιστική με 5 αναμετρήσεις, καθώς δύο αναβλήθηκαν. Ας δούμε αναλυτικά:

Torino – Roma
Stadio Olimpico di Torino
Στα 5 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους ματς έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 3 τέρματα. Αυτό ισχύει και για τα 7 από τα 9 τελευταία ματς της Torino αλλά και σε 4 από τα 6 τελευταία ματς της Roma, η οποία παραμένει δυνατή επιθετικά ωστόσο με την παραχώρηση του Alisson ίσως έχει αποσταθεροποιηθεί στην άμυνα κι έτσι η Torino ίσως έχει περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1.80 .

Parma – Udinese
Stadio Ennio Tardini
Στους αγώνες των δύο ομάδων για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Ιταλίας σημειώθηκαν το πολύ δύο τέρματα στην κανονική διάρκεια του αγώνα επομένως αναμένουμε να σημειωθούν λίγα τέρματα. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,72.

Empoli – Cagliari
Stadio Carlo Castellani
Και οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα και ιδιαίτερα η Empoli που επιστρέφει φέτος στη μεγάλη κατηγορία, επομένως αναμένεται να είναι συγκρατημένες και οι δύο ομάδες και αναμένουμε να σημειωθούν λίγα τέρματα. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,78.

Sassuolo – Inter
Mapei Stadium
Η Sassuolo έκανε επιλεγμένες κινήσεις όσον αφορά τις μεταγραφές, οι οποίες φάνηκαν  όσον αφορά την επίθεση στον αγώνα κυπέλλου όπου επικράτησε με 5 – 1 της Ternana. Ωστόσο, κάποιες αδυναμίες στην άμυνα παραμένουν και η Inter που έδειξε σε καλή κατάσταση επιθετικά δε θα δυσκολευτεί να σκοράρει. Επιπλέον, σε 3 από τα 5 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,90.

Bologna – SPAL
Stadio Renato Dall’Ara
Στα 4 από τα 6 τελευταία ματς της Bologna αλλά και στα 2 τελευταία ματς της SPAL έχουν σημειωθεί δύο τέρματα το πολύ. Επιπλέον,οι δύο ομάδες στα πρόσφατα ματς για το κύπελλο κέρδισαν μεν, αλλά όχι με ευρύ σκορ. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,65.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (1a giornata)
19:00 Torino – Roma Over 2,5 Goals (1,80) 0-1 FT
21:30 Parma – Udinese Under 2,5 Goals (1,72) 2-2 FT
21:30 Empoli – Cagliari Under 2,5 Goals (1,78) 2-0 FT
21:30 Sassuolo – Inter Goal/Goal (1,90) 1-0 FT
21:30 Bologna – SPAL Under 2,5 Goals (1,65) 0-1 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This