Επιλογή Σελίδας

Η ΑΕ Καρίτσας αντιμετώπισε εντός έδρας τον Αιγινιακό, σε μια ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση.

Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη, παρά τη διαφορά δύο κατηγοριών που χωρίζει τις δύο ομάδες, παρουσιάστηκε σοβαρή και ανταγωνιστική, απέναντι στο σαφώς πιο έμπειρο και ποιοτικό ρόστερ της ομάδας της βόρειας Πιερίας. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο (0-0), καθώς η ομάδα μας δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε, κυρίως με το Μακρακη, που αστόχησε σε ένα τετ α τετ και με τον Κυρτέγο. Η ομάδα του Αιγινιακού είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της ΑΕ Καρίτσας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Γκεβρέκη, Δαλαμήτρα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλο, Τροίρη, Τσιώμη, Οικονόμου, Κυρτέγο, Μακράκη, Κυπαρίσση και Μπενίσκο.

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παπατολίκας, Σαμανίδης, Λαγδάρης, Τασίδης, Γκανάβας, Μητράκας και Aprakou.

Οι προπονητές Δ. Τοκατλιδης και Απ. Χαραλαμπίδης πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές στο 2ο ημίχρονο, δοκιμάζοντας σχήματα και τακτικές για να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον.

Η ΑΕ Καρίτσας ευχαριστεί τη Διοίκηση του Αιγινιακού για την αποδοχή της πρότασης του φιλικού αυτού παιχνιδιού και εύχεται στην ομάδα της βόρειας Πιερίας να υλοποιήσει γρήγορα και εύκολα τους στόχους που έχει θέσει.

Η ομάδα μας με τις εμφανίσεις της στις μέχρι τώρα φιλικές αναμετρήσεις αποδεικνύει ότι διαθέτει καλοδουλεμένο δυνατό και ποιοτικό ρόστερ και αυτό έχουν αρχίσει να το αντιλαμβάνονται ακόμη και οι πιο άσπονδοι φίλοι της.

Οι στόχοι της φετινής χρονιάς είναι σαφείς. Η άμεση επάνοδος στη Γ Εθνική Κατηγορία και η κατάκτηση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της ΑΕ Καρίτσας, που στηρίζουν την ομάδα μας, ακόμη και στις φιλικές αναμετρήσεις.

Με εκτίμηση,
Το γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της ΑΕ Καρίτσας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This