Επιλογή Σελίδας

Λευκή ισοπαλία είχαμε στη Σαββατιάτικη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Περίσταση μεταξύ της τοπικής ΑΕ Περίστασης και του Ταύρου Ελάφου, όπου το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο.

Το παιχνίδι είχε δύναμη και θετικά στοιχεία, η φυσική κατάσταση των παικτών είναι σε καλό επίπεδο για την περίοδο της προετοιμασίας που διανύουμε, ενώ χρειάζονται βελτίωση στην τελική τους προσπάθεια καθώς οι δύο ομάδες φάνηκαν αναποτελεσματικές.

Δοκάρι είχε η γηπεδούχος λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα με τον Δ. Αγγελάτο σε δυνατό σουτ που επιχείρησε από την γωνία της περιοχής.

Οι προπονητές Ηλίας Τζιόκας και Χρήστος Βελώνης αντίστοιχα έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους και στο διάστημα που απομένει μέχρι την επίσημη έναρξη του κυπέλλου αλλά και των πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Πιερίας θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τις τυχόν αδυναμίες των ομάδων τους.

Οι συνθέσεις

ΑΕ Περίστασης: Τζιμόπουλος, Γεροστέργιος, Σοφιανίδης, Δημητρίου, Μαχαιρίδης, Αστ. Παπαγιαννόπουλος, Β. Αγγελάτος, Νίκου, Σ. Κουσουρής, Αλ. Π. Κλιάνης, Φρίτζ.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Oσταμπασίδης (τερμ.), Ταβουκτσής, Αλ. Δ. Κλιάνης, Κόλα, Σιδηρόπουλος, Μιχαήλος, Κολαξίδης, Δ. Αγγελάτος.

Ταύρος Ελάφου: Σεμιτσίδης, Λιανός, Ξενόπουλος, Γ. Μποστανίτης, Πασχόπουλος, Ι. Παπαδόπουλος, Μπανάβας, Κοσμίδης, Σουρλόπουλος, Καρανίκας, Βελώνης.

Έπαιξαν ακόμη οι Αστ. Γκούτζας (τερμ.), Χ.Ι. Μποστανίτης, Ν. Τσιγκαρόπουλος, Γατσιός.

Απουσίαζαν λόγο υποχρεώσεων οι Χ.Β. Μποστανίτης, Σ. Γεωργαντάς, Αλ. Γεωργαντάς, Σιαμπάνης, Ξενίδης, Καρανάτσιος.

Επόμενο φιλικό της ΑΕ Περίστασης την Τρίτη 21 Αυγούστου, εντός έδρας με τον Πιερικό Ρυακίων – εκτός απροόπτου- ενώ ο Ταύρος θα μεταβεί την Τετάρτη 22 Αυγούστου στην Κάτω Μηλιά να αγωνιστεί με τον τοπικό ΠΑΟ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This