Επιλογή Σελίδας

Ο Δεκαπενταύγουστος πλέον πέρασε και όπως είναι φυσικό ο Βαφύρας μας άρχισε να «φουλάρει τις μηχανές» για την νέα σεζόν. Στις 22 Αυγούστου έχει οριστεί η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων. Την προσεχή Τετάρτη οι πόρτες του κλειστού γυμναστηρίου του Αγίου Σπυρίδωνα θα ανοίξουν και οι αθλητές μας αναμένονται για την έναρξη των προπονήσεων.

Το διάστημα από 1 Αυγούστου όπου και έληξε η μεταβατική περίοδος -στην οποία ο κόουτς Σαραπτσής δηλώνει πως έχει γίνει σημαντική δουλειά και πρόοδος με όσους την ακολούθησαν- ως και σήμερα οι αθλητές μας έμειναν εκτός γηπέδου για να κάνουν τις διακοπές τους αλλά και το «γέμισμα των μπαταριών τους». Η νέα σεζόν θα βρει τον σύλλογο να κάνει ένα βήμα παραπέρα, καθώς φέτος για πρώτη φορά θα συμμετάσχει και στο πρωτάθλημα εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ. Εκεί θα συμμετάσχουν οι πέντε αθλητές μας που πληρούν τα ηλικιακά κριτήρια ενώ παράλληλα έχουν γίνει κινήσεις για να έρθουν στην ομάδα ένας ως τρεις αθλητές συλλόγου που φέτος δεν θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα ανδρών και εφήβων. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν εντός των ημερών. Οι υπόλοιπες θέσεις (έως τέσσερις) θα συμπληρώνονται με παιδιά από το τμήμα μίνι του συλλόγου μας.

Θα είναι μία πρωτόγνωρη, ευχάριστη αλλά και αναγκαία εμπειρία καθώς το ρόστερ των ανδρών μας είναι γεμάτο. Όλοι οι παίκτες που τελείωσαν την προηγούμενη σεζόν ανανέωσαν. Παράλληλα περιμένουμε και την ανακοίνωση της μοναδικής ως τώρα μεταγραφής που έχει ολοκληρωθεί και μένει το τυπικό μέρος της διαδικασίας. Αυτό σημαίνει πως για τους εφήβους που παράλληλα θα είναι και στο ρόστερ των ανδρών, το πρωτάθλημα των εφήβων θα είναι μία τέλεια ευκαιρία για να γεμίσουν τους μετρητές τους με πολλά περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε επίσημα παιχνίδια.

Εκτός από τους άνδρες και τους έφηβους το τρίτο αγωνιστικό τμήμα που θα συμμετάσχει φέτος σε  τουρνουά της ΕΚΑΣΚΕΜ θα είναι αυτό του μίνι. Τα παιδιά μας που είναι γεννημένα το 2004 και 2005 θα συμμετάσχουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τουρνουά μίνι της Ένωσης. Πέρσι πήραν το βάπτισμα του πυρρός με αρκετά καλή παρουσία και ευελπιστούμε πως αυτή την σεζόν θα έχουν να δείξουν σημαντική πρόοδο.

Τώρα όσο για τα υπόλοιπα τμήματα των ακαδημιών ημερομηνία έναρξης (εκτός απροόπτου) είναι η Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου. Γεγονός είναι πως η νέα σεζόν 2018-2019 είναι πλέον εδώ και ο Βαφύρας μας δείχνει έτοιμος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This