Επιλογή Σελίδας

Του Πέτρου Χαριζακλή

Ο Γιάννης Μυστακίδης έκανε μια καλή προετοιμασία όμως μετά την απόκτηση του Ακπόμ φάνηκε πως δύσκολα θα πάρει την ευκαιρία του. Ο παίκτης χρειάζεται παιχνίδια για να επανέλθει σε αγωνιστικό ρυθμό και αυτό θα το έβρισκε σε μια ομάδα που θα έπαιζε βασικός.

Ο ΠΑΟΚ είχε δύο προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή, μία από τον ΠΑΣ που καλύπτει μέρος του συμβολαίου του και μία από τη Φορτούνα Σιτάρντ, η οποία όμως ως νεοφώτιστη δεν έχει την δυνατότητα να πληρώσει μεγάλο μέρος του συμβολαίου του.

Έτσι, ο Δικέφαλος του Βορρά απέρριψε την πρόταση της ολλανδικής ομάδας, με τον παίκτη να έχει την καλύτερη προσφορά από τον ΠΑΣ και δύο ακόμη ομάδες να ενδιαφέρονται για εκείνον χωρίς να έχει φτάσει επίσημη πρόταση.

Όσον αφορά την παρουσίαση της φανέλας του Μυστακίδη από τον ΠΑΣ, μάλλον οι Γιαννιώτες βιάστηκαν γιατί ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο μαζί τους. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει αποδεκτή την πρόταση της ομάδας των Ιωαννίνων και έχει αφήσει τον ποδοσφαιριστή να αποφασίσει αν θέλει να πάει.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Πηγή: Metro Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This