Επιλογή Σελίδας

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έκανε καλό παιχνίδι στην πρεμιέρα της στο Connecticut Open και αποχαιρέτησε πρόωρα το New Haven. Επόμενος σταθμός για την Ελληνίδα τενίστρια θα είναι η Νέα Υόρκη και το US Open.

H Σάκκαρη γνώρισε την ήττα στον 1ο γύρο του Connecticut Open από την Zarina Diyas με 6-4, 6-3 και ολοκλήρωσε νωρίς την προσπάθειά της στην Premier διοργάνωση της WTA, που αποτέλεσε τον τελευταίο της σταθμό πριν από το US Open.

Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο. 32 της παγκόσμιας κατάταξης. Έμεινε σε χαμηλά ποσοστά από τη γραμμή του σερβίς, έχοντας ποσοστό ευστοχίας μόλις 51% στα πρώτα σερβίς και κερδίζοντας τους 18 από τους 30 πόντους στα πρώτα της σερβίς (60%) και τους 13 από τους 29 (45%) στα δεύτερα.

Παρά την προσπάθεια που έκανε και την επιστροφή από το 0-3 στο 3-3, το 1ο σετ χάθηκε άδοξα για τη Μαρία, που υπέστη νέο break στο 10ο game για το 6-4 της Καζάκας. Στο 2ο σετ έχασε ένα προβάδισμα με 2-0 και έμεινε πίσω με 2-3.

Στο 7ο game είχε νέα ευκαιρία να μπει σε θέση οδηγού, καθώς προηγήθηκε με 3-3, 0-40, έχασε όμως και τα 3 break point της, με αποτέλεσμα να μείνει ξανά πίσω, με 4-3. Η Diyas στη συνέχεια έκανε το break και ξαφνικά βρέθηκε μπροστά με 5-3, για να ολοκληρώσει τη νίκη της στο σερβίς της, έπειτα από 1 ώρα και 24 λεπτά συνολικού παιχνιδιού.

Τα καλά νέα για τη Σάκκαρη, είναι πως θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στη Νέα Υόρκη αρκετές ημέρες πριν τον πρώτο της αγώνα στο US Open. Εκτός απροόπτου, θα είναι στις 32 παίκτριες του ταμπλό του τελευταίου Grand Slam της χρονιάς.

Η 24χρονη Diyas, η οποία έχει ξεκινήσει την πορεία της από τα προκριματικά του Connecticut Open, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τη νικήτρια ενός πολύ δυνατού αγώνα, ανάμεσα στην Petra Kvitova και στην Agnieszka Radwanska.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This