Επιλογή Σελίδας

Ξεκίνησε, την Δευτέρα 20 Αυγούστου, η προετοιμασία του Βατανιακού για την σεζόν 2018/9.

Ο Βατανικός, ο οποίος πέρυσι κατέλαβε την 6η θέση στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ με συνολικό απολογισμό δώδεκα νίκες και δέκα ήττες, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Προπονητής της ομάδας θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πλάτωνας Χοτοκουρίδης, με την ομάδα της Κατερίνης να διατηρεί μεγάλο μέρος του βασικού της κορμού, έχοντας τέσσερις αλλαγές στο δυναμικό της.

Πιο συγκεκριμένα, οι Τάσος και Χάρης Βουτσακόπουλος δεν συνεχίζουν στην ομάδα και θα αγωνίζονται με τη φανέλα του Αιγινιακού, όπως και ο Γιάννης Βαρβούτης ο οποίος -όπως όλα δείχνουν- θα συνεχίσει στον Βαφύρα, ενώ ενισχύθηκε με τον Θόδωρο Κολαξίδη ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στους Πάνθηρες.

Ο έμπειρος κορμός της ομάδας, σε συνάρτηση με τον νεαρό Τερζόπουλο ο οποίος έκανε πέρυσι μία εξαιρετική χρονιά και αναμένεται και φέτος ανάλογη συνέχεια, θα παντρευτεί με τους νεαρούς παίκτες τους οποίους έχει επιλέξει ο Πλάτωνας Χοτοκουρίδης από τα τμήματα υποδομής και σε συνδυασμό με το πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα της ομάδας αναμένεται να αποτελέσουν ένα αξιόμαχο σύνολο για μία ακόμα χρονιά.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This