Επιλογή Σελίδας

Ο ΑΣ Sakura Κατερίνης προσέφυγε στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως αθλητικών Διαφορών κατά της από 29 Ιουνίου 2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο με την οποία επικυρώθηκε η συμπροσβαλλόμενη υπ’ αριθμό πρωτ. 9560/29-6-2018 απόφαση της Δικαστική Επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και με την οποία επιβλήθηκε στο σωματείο και τον πρόεδρό της η ποινή του 3ετούς αποκλεισμού από τους αγώνες και τις διοργανώσεις του επίσημου αγωνιστικού καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και την παραπομπή της υπόθεσης στην Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος.

Η προσβαλλόμενη απόφαση έσφαλε στην κρίση της και εσφαλμένα οδηγήθηκε στην επιβολή των άνω πρωτοφανών και εξοντωτικών ποινών εις βάρος μας κατά παράβαση κάθε έννοιας και αρχής δικαίου, των διατάξεων του Συντάγματος, του Καταστατικού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και αυτές του Εσωτερικού Κανονισμού της.

Τον Φεβρουάριο του 2018 ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Ιωάννης Καφενταράκης, σε επίσημες δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο «δεν έχει τάσεις ρεβανσισμού», κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι είναι μεγάλη αναλήθεια.

Η εκδίκηση απέναντι στο ΑΣ Sakura Κατερίνης ξεκίνησε από την στιγμή που το Σωματείο στήριξε την αντίπαλη παράταξη στις εκλογές το 2018.

Όλοι όσοι έχουν κάποια πείρα στο χώρο του Τζούντο, γνωρίζουν ότι το σωματείο μας από το έτος της ίδρυσής του έως και σήμερα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο εντός και εκτός Συνόρων της Ελλάδας, με αθλητές και αθλήτριες που μαθαίνουν να πειθαρχούν και εκπαιδεύονται με πρότυπο το ευ αγωνίζεσθαι.

Έτσι η Ομοσπονδία δεν θέλει να έχει ένα τέτοιο καλά οργανωμένο Σωματείο που το μόνο που κάνει είναι να προβάλει θετικά το άθλημα του Τζούντο, αλλά προτιμάει να λειτουργεί με συλλόγους φαντάσματα που δεν συνεισφέρουν πουθενά στο άθλημά μας.

Ο αγώνας του Sakura ξεκίνησε και εκτός των τατάμι και θα παρουσιαστούμε πιο δυνατοί από κάθε φορά με στόχο να ρίξουμε «ιππόν» όποιον σταθεί απέναντί μας.

Είμαστε δυνατοί και θα ακουστούμε σε όλη την Ελλάδα

Παρακάτω αναφέρονται μερικά ονόματα εκ τον παρόντων στο διοικητικό συμβούλιο της 29-6-2018.

Παρόντες στο Διοικητικό Συμβούλιο

  • Ιωάννης Καφενταράκης (Πρόεδρος ΔΣ) (ΟΦΤ Μαγνησίας), 
  • Δημήτριος Μιχαηλίδης (Πόντος Αμπελοκήπων), 
  • Δημήτριος Θεοδωρογλάκης ( Ολυμπιονίκης Ρέντη),
  • Δημήτριος Μπριόλας (ΕΟΣ Αχαρνών), 
  • Νικόλαος Μανές (Τζούντο Φυλής)
  • Θεοχάρης Αποστολάκης (ΑΟ Αθηνών)
  • Κυριακή Πετρίδη (ΑΟ Αττικός)
  • Κωνσταντίνος Βάγιας (ΑΟΝΑ)
  • Διονύσιος Ηλιάδης
  • Σβετλάνα Μισαϊλοβα (Πολυνίκης Πτολεμαΐδας)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This