Επιλογή Σελίδας

Για ακόμα μια χρονιά – και μετά από το πολύ πετυχημένο περσινό Camp στη Λεπτοκαριά, το Adults Τennis Camp 2018 διεξήχθη και φέτος από την Collective στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας, με μεγάλη διάθεση, τόσο από τους διοργανωτές, όσο και από τους συμμετέχοντες. Aυτή τη φορά το Camp φιλοξενήθηκε στους πρόποδες του Ολύμπου, στο γραφικό Λιτόχωρο, από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου.

Σύσσωμη λοιπόν η ομάδα της Collective, προσέφερε για μια ακόμα χρονιά μια αξέχαστη εμπειρία, τόσο τενιστική όσο και ψυχαγωγική, στους ενήλικες φίλους του τένις που συμμετείχαν στο “3ο Adults Tennis Camp 2018”.

H δράση ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής 6 Ιουλίου, με δυο γκρουπ άψογα οργανωμένα στα τέσσερα γήπεδα του Litochoro Tennis Club. Ο καιρός ήταν ιδανικός, σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον ανάμεσα στα δέντρα και με θέα τον Όλυμπο, η ποιότητα του αέρα για τις απαιτητικές αναπνοές των λιγότερο γυμνασμένων, που σε πολλές στιγμές γίνοταν και πιο έντονες, ήταν η καλύτερη δυνατή! 

Μετά από αρκετό τένις και μια δυνατή πρώτη προπόνηση, ήρθε και η επιβράβευση. Το βράδυ επισκεφτήκαμε τα καλά στέκια για τα κοψίδια μας, τα οποία φροντίσαμε να μάθουμε από νωρίς. Άλλωστε “στο Λιτόχωρο πρέπει να φας κρέας για να σου πιαστεί”, όπως ομολογούσε καλός φίλος από τους συμμετέχοντες.

Η δεύτερη μέρα ήταν γεμάτη τένις και περισσότερο οξυγόνο με την 90λεπτη προπόνηση στο court να ξεκινά νωρίς το πρωί. Το μεσημέρι πήγαμε στο beach bar της παραλίας της Πλάκας, όπου μπορεί ο καιρός εκεί να μην προδιέθετε για μπάνιο, αλλά επωφεληθήκαμε τις υπηρεσίες του εστιατορίου και συζητήσαμε σε ωραίο κλίμα και με ωραίο φαγητό. Κορυφαίο θέμα συζήτησης δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Στέφανο Τσιτσιπά, που μόλις λίγες ώρες πριν είχε προκριθεί στον 4ο γύρο του Wimbledon.

Ακολούθησε η απογευματινή προπόνηση, η οποία ήταν επικεντρωμένη στο Fitneess Tennis.

Όταν στην ίδια προπόνηση, η Αερόβια Άσκηση συναντά τη Λειτουργική Προπόνηση και οι δυο μαζί το Τένις, η απόλυτη ψυχαγωγία μαζί με την βελτίωση στο τένις και στη φυσική κατάσταση είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα.
Αυτό είναι το το FITNESS TENNIS. Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που στόχο έχει τη βελτίωση του τένις με την παράλληλη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, μέσω προπονήσεων που συνδυάζουν με τον ιδανικότερο τρόπο προγράμματα τένις με προγράμματα εξειδικευμένης φυσικής κατάστασης για το τένις.

Οι προπονήσεις μοιράστηκαν και πάλι σε όλα τα γήπεδα και όλα τα γκρουπ προπονήθηκαν για 90 λεπτά.

Το βράδυ ακολούθησε χαλάρωση σε cocktail bar, έχοντας ήδη παρακολουθήσει και αγώνα μουντιάλ παρέα με ασπροφορεμένες “μούσες του Δία”, αφού εκείνο το Σαββατοκύριακο στην περιοχή γινόταν και συνάντηση δωδεκαθεϊστών! Σκεφτείτε λίγο σκηνικό να συζητάς για Τσιτσιπά και Federer, βλέποντας παράλληλα Κροατία-Ρωσία και δίπλα σου να τριγυρίζουν ασπροφορεμένοι τύποι με στεφάνια! Μόνο η θεά Αφροδίτη έλειπε… δυστυχώς!

Το ξύπνημα για την 3η και τελευταία μέρα δεν ήταν εύκολο, αλλά το δέλεαρ για άλλη μια απολαυστική μέρα γεμάτη τένις και ανέμελες στιγμές ήταν μεγάλο. Το πρωί έγινε η τελευταία προπόνηση στο γήπεδο, με θέμα το “Match Play Practise”. Όταν ολοκληρώθηκε ο κύκλος των προπονήσεων, ακολούθησε μια ακόμα αθλητική δραστηριότητα, η πεζοπορία, από τη Μονή Αγ. Διονυσίου έως το Άγιο Σπήλαιο (με επιστροφή).

Ήταν μια πανέμορφη διαδρομή, που συνδύασε την καλή διάθεση και την συζήτηση με την άσκηση. Η “τελετή λήξης” πραγματοποιήθηκε στην παραδοσιακή ταβέρνα στα Πριόνια, όπου γευματίσαμε μπροστά σε μια πανέμορφη θέα στο πολύ γραφικό αυτό μέρος.

Σίγουρα μια ευχάριστη εμπειρία με καταπληκτική παρέα και διάθεση από τα παιδιά της Collective! Ραντεβού του χρόνου!

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This