Επιλογή Σελίδας

Είναι ανίκητη, είναι αυτή που όταν χρειάζεται να δώσει μάχη για τη νίκη βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα, αγωνίζεται και κερδίζει τις αντιπάλους της επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη της κλάση.

Η Κατερίνα Στεφανίδη έγραψε ιστορία σήμερα στη Ζυρίχη κατακτώντας το τρίτο συνεχόμενο διαμάντι στην καριέρα της 2016-2017-2018 και παράλληλα χαρίζει στη χώρα μας το τέταρτο αφού ένα ακόμη έχει κατακτήσει η Νικόλ Κυριακοπούλου το 2015 κάνοντας την χώρα μας κυρίρχο στο επί κοντώ γυναικών.

Χρειάστηκαν δυόμισι ώρες αγωνιστικής αγωνίας για να ολοκληρωθεί ο αγώνας. Η Στεφανίδη ξεκίνησε από τα 4.67μ. πέρασε με την 2η τα 4.77, με την πρώτη τα 4.82μ. και 4.87μ. ενώ απέτυχε στα 4.92μ. σημειώνοντας την καλύτερη φετινή της επίδοση με 4.87μ.

Ο αγώνας είχε ανατροπές και μέχρι τα 4.67μ. Στεφανίδη, Μόρις, Σιντόροβα, ήταν οι αθλήτριες που θα συνέχιζαν στα υψηλότερα ενώ Κυριακοπούλου, Ναγκότ, Μπραντσό Γκιγιόν απέτυχαν. Ο πήχης ανέβηκε στα 4.77μ. και συνέχισαν οι τρεις πρώτες με τις ίδιες προσπάθειες. Στα 4.82μ. η Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη όπως και η Μόρις ενώ η Σιντόροβα με την τρίτη προσπάθεια. Στα 4.87μ. άρχισε να ξεκαθαρίζει η κατάσταση και να φαίνεται πια θα κυριαρχίσει. Η Κατερίνα πέρασε το ύψος αυτό με την πρώτη η Μόρις άφησε την 2η προσπάθεια ενώ η Σιντόροβα απέτυχε. Έτσι έμειναν οι δύο για τα 4.92μ. όταν η Μόρις απέτυχε για δεύτερη φορά (κμαι μια ακόμη από τα 4.87μ.) το διαμάντι πήγε στην Στεφανίδη.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4.42μ. και τα 4.57μ. και απέτυχε στα 4.67μ. παίρνοντας στον τελικό του Ντάιμαντ Λιγκ την έκτη θέση.

Περισσότερες πληροφορίες και αποτελέσματα πατήστε εδώ

Pin It on Pinterest

Shares
Share This