Επιλογή Σελίδας

Νέο μεταγραφικό απόκτημα για τον ΣΦΚ Πιερικό! Ο Ηλίας Κωτσιαρίδης από χθες το απόγευμα είναι παίκτης του Πιερικού και ήδη συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση. Ο Ηλίας Κωτσιαρίδης , ο οποίος πέρσι έπαιζε στον Απόλλωνα Λάρισας αποτελούσε προσωπική επιθυμία του Λεωνίδα Μπίλη, είναι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά στο μεσοεπιθετικό τομέα του ποδοσφαιρικού τμήματος και για την απόκτηση του οποίου αμέσως κινήθηκε η διοίκηση.

Παράλληλα ο Πιερικός ανακοινώνει και την απόκτηση του επιθετικού Ευρυπίδη Μητακίδη, ο οποίος αγωνίζονταν στον Λεβαδειακό.

Αύριο Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας ξεκινά τις υποχρεώσεις της την φετινή αγωνιστική χρονιά και αγωνίζεται με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας για το Κύπελλο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας. Στο παιχνίδι αυτό δεν θα αγωνισθεί ο μέσος Σκλιοπίδης, αφού είχε προγραμματισμένη άδεια, είχε μάλιστα ενημερωθεί η διοίκηση έγκαιρα.

Με την ευκαιρία ο Πιεριός εύχεται στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας καλή αγωνιστική χρονιά και να πραγματοποιηθούν οι φετινοί του στόχοι!

Εκ της διοικήσεως
ΣΦΚ Πιερικός

Pin It on Pinterest

Shares
Share This