Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, η Αναγέννηση Κολινδρού κέρδισε στον Κολινδρό με 1-0 τον Εθνικό Νέας Τραπεζούντας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας. Το ματς είχε δυο όψεις, με τους φιλοξενούμενους να στέκονται καλύτερα στο α’ μέρος και τα “τσακάλια” να παίρνουν τα ηνία στο β’ μέρος και να κυριαρχούν, φτάνοντας εν τέλει στην επικράτηση.

Η ομάδα της Νέας Τραπεζούντας μπήκε πιο δυνατά και στο πρώτο δεκάλεπτο έχασε τρεις καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 40′ ο Εθνικός “αγγιξε” το 0-1 όταν ο Γκανάς έκανε τη σέντρα και ο Παπαδόπουλος από πέντε μέτρα έστειλε τη μπάλα σύριζα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μοσχίδη.

Η Αναγέννηση μετά την ανάπαυλα βγήκε στον αγωνιστικό χώρο “μεταμορφωμένη”, έχασε πάμπολες ευκαιρίες, με το 1-0 να διαμορφώνεται στο 58′ από πλασέ του Βραχνού, έπειτα από σέντρα του Γκουνταμάνη.
στ ο β μερος αλλαξε το σκηνικο, ισω κουραστ

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Μαυρόπουλο και Πάτσα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού: Μοσχίδης, Σεραφειμίδης (60′ Α. Τραούδας), Γκουδάρας, Α. Μυσιούδης, Μπουρανής, Μποταΐτης (90’+4′ Κατσούλας), Βραχνός, Κοσμίδης, Μαντζουράκης (86′ Κακατάτσιος), Κ. Μυσιούδης, Γκουνταμάνης (70′ Παναγιωτίδης).
Εθνικός Νέας Τραπεζούντας: Ευθυμιάδης (70′ λ.τ. Πατρής), Λαδένης, Πανάγος, Αντωνιάδης, Λυκίδης, Κακάνης, Παπαδόπουλος, Γκανάς, Χριστοδούλου, 60′ Τζημίκας, Χατζηαργυρίου (56′ Εφραιμίδης), Τερζίδης (68′ Σαράφογλου).

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This