Επιλογή Σελίδας

Με το ευρύ 4-1 επικράτησε του Ολύμπου Βροντούς ο Αετός Καταλωνίων και πήρε το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας, ξεκινώντας με το “δεξί” τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν.

Οι Βροντινοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′ με τον Σαββίδη να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και να πλασάρει τον Κουκουστρίκα.
Η “απάντηση” του Αετού ήλθε γρήγορα με τον Νταμπαλάκη να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 8′ με πανέμορφη ατομική ενέργεια.
Γρήγορα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Κουτσιαρή στο 10′ να κάνει το 2-1 με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στο 42′ ο Δημητρίου συνεργάστηκε με τον Σκούφα και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 3-1.
Το τελικό 4-1 “έγραψε” ο Χρυσόπουλος στο 60′ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από συνδυασμό με Ιωάννου και Δημητρίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τους Δημητράδη και Γ. Ασλανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων:
 Κουκουστρίκας, Δούλαλας (74′ Θ. Λάζος), Γαλάνης (46′ Δ. Λάζος), Φωτόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Ιωάννου, Βασιουρής, Νταμπαλάκης (60′ Χρυσόπουλος), Σκούφας, Δημητρίου (77′ Σταγκίδης), Κουτσιαρής.
Όλυμπος Βροντούς: Ευαγγελόπουλος, Γκολέμας, Ευθυμιάδης, Γεωργούλης, Μπέης, Λαμπίρης, Καρτσαμπάς, Αετός, Σαββίδης, Μπάκουρας, Κουλιανόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This