Επιλογή Σελίδας

Με τέρμα του Σωτήρη Γεωργαντά στο 82ο λεπτό κρίθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ταύρο Ελάφου και την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας (1-0).

Μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Ελάφου με κυρίαρχο στοιχείο την αφόρητη ζέστη, την καλή κυκλοφορία της μπάλας από τους αντιπάλους, το δοκάρι της νεανικής ομάδας των Ποντίων, και την τύχη που είχαν με το μέρος τους οι γηπεδούχοι οι οποίοι με την εμπειρία τους, ευτύχησαν να σκοράρουν και να πανηγυρίσουν τη νίκη – πρόκριση για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Γιώργος Τουλίκας είχε σουτ στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Σεμιτσίδη ενώ στην επαναφορά της μπάλας ο Τσενικλής με νέο σουτ δεν βρήκε στόχο.

Στο 13΄ σε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά – πάσα του Κοσμίδη μετά από γέμισμα, ο Καραγκιοζίδης από κοντά δεν μπόρεσε να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαμπαΐτη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης είχε καλό σουτ που απέκρουσε σε κόρνερ ο γκολκίπερ των Ποντίων. 

Στο 30΄ μετά την αδράνεια των αμυντικών, ο Μπαμπαΐτης είπε όχι στο σουτ του Καρανίκα από θέση βολής.

Στο 62΄ σε σέντρα του Μακρίδη από δεξιά, ο Γ. Τουλίκας με τον Κατσιούλη έκαναν το πλασέ μαζί με τη μπάλα όμως να περνάει άουτ.

Στο 82΄ ήρθε η λύτρωση για τους <<Bulls>> του Χρήστου Βελώνη με τον ίδιο να εκτελεί δυνατό σουτ φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, τον Μπαμπαΐτη να αποκρούει ασθενώς και τον Σωτήρη Γεωργαντά που καραδοκούσε, με πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 1-0 μέσα σε πανηγυρισμούς.

Άριστη η διαιτητική τριπλέτα των κ.κ. Αναστάσιο Γιαμούζη – Άγγελο Χατζηγιάννη και Παναγιώτη Σκαμπαρδώνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ταύρος Ελάφου: Σεμιτσίδης, Πασχόπουλος, Λιανός (78΄ Χ.Ι. Μποστανίτης), Μπανάβας, Βελώνης, Γ. Μποστανίτης, Κοσμίδης, Καρανίκας (46΄ Χ.Β. Μποστανίτης), Σουρλόπουλος (87΄ Δ. Παπαγιαννόπουλος), Καραγκιοζίδης (63΄ Ν. Τσιγκαρόπουλος), Σ. Γεωργαντάς.

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης (Γιάννης Βαρβούτης): Μπαμπαΐτης, Μακρίδης (78΄ Καρατζόγλου), Τσέτσιλας, Στ. Τουλίκας, Μήτρας, Κατσάρας, Τσενικλής, Δεληγιάννης, Ιωσηφίδης (85΄ Σαββίδης), Γ. Τουλίκας (70΄ Ευμορφίδης), Κότσι (61΄ Κατσιούλης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This