Επιλογή Σελίδας

Του Θεόφιλου Ψυχογιού

Για τα σενάρια μετακόμισης στον 4ο όμιλο, με ομάδες Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, πήρε θέση στον Arena ο γενικός αρχηγός του Πιερικού, Βασίλης Δαδάκος:

“Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, ούτε επίσημα, ούτε ανεπίσημα, για τον όμιλο συμμετοχής μας. Και εμείς ότι διαβάζουμε, ότι είμαστε ανάμεσα στον 2ο όμιλο, της Κεντρικής Μακεδονίας, που μετείχαμε και πέρυσι και τον 4ο, με πυρήνα ομάδες της Θεσσαλίας. Περιμένουμε τον καταρτισμό των ομίλων, την Παρασκευή, αν δεν υπάρξει νέα αναβολή. Σίγουρα έχουμε αγωνία για την κατανομή των ομάδων, αφού θα θέλαμε να σχεδιάσουμε σε πιο συγκεκριμένες βάσεις και όχι αόριστα”.

Σε περίπτωση που οι ομάδες της Πιερίας, ο Πιερικός και ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, μεταφερθούν στον 4ο όμιλο, από αυτόν θα αποχωρήσουν οι ομάδες της Βοιωτίας (Ύπατο και Αμβρυσσέας Διστόμου).

Σε αυτή την εκδοχή, οι 12 αντίπαλοι των Μελανόλευκων και του Αχιλλέα (σε όμιλο συνολικά 14 ομάδων) θα είναι οι: Οικονόμος Τσαριτσάνης (Λάρισα), Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Αλμυρός, Θησέας Αγριάς (Μαγνησία), Μετέωρα (Τρίκαλα), Αναγέννηση Καρδίτσας, Σέλλανα, Απόλλων Μακρυχωρίου (Καρδίτσα), Στυλίδα (Φθιώτιδα), Φωκικός, Αστέρας Ιτέας (Φωκίδα).

Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη δίνει φιλικό την άλλη Τετάρτη, εκτός έδρας με τον Μακεδονικό. Ο Τάχος γύρισε στις προπονήσεις, ενώ τραυματίες είναι οι Σεχολάρι και Κυπαρίσσης.

Πηγή: Arena

Pin It on Pinterest

Shares
Share This