Επιλογή Σελίδας

0 Αιγινιακός επικράτησε 1-0 της Κ20 του ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Σουρωτής

Πολύ καλύτερο πρόσωπο έδειξε ο Αιγινιακός απέναντι στην Κ20 του ΠΑΟΚ σε σχέση με τα τελευταία φιλικά μετά την αποχώρηση ποδοσφαιριστών λόγω της μη αδειοδότησης. Με γκολ του Δούμτσιου στο 70ό λεπτό, επικράτησε 1-0, αλλά θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ και νωρίτερα. Είχε αρκετές ευκαιρίες με τους Μαρκόφσκι, Τσολακίδη, Πέριτς, αλλά και μια κεφαλιά του Λάσκαρη που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Παράλληλα στο τεστ που έγινε στις εγκαταστάσεις Λόλα χρησιμοποιήθηκαν και οι δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές στα τελευταία 20 λεπτά της αναμέτρησης, αφού έχουν κάνει μόλις μια προπόνηση με την ομάδα. Τόσο ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός, Βέλικο Στάνιτς, όσο και ο 23χρονος κεντρικός επιθετικός Μεσάκ Εσούν Άντι έδειξαν πως έχουν καλά στοιχεία και θα παραμείνουν στην ομάδα για προπονήσεις παράλληλα με τις συζητήσεις που θα γίνουν με τη διοίκηση για την απόκτησή τους. 

Η σύνθεση του Αιγινιακού (Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Ορφανίδης, Τοπαλίδης, Ζήσης, Πετρούσης, Λάσκαρης, Πολύζος, Νικολακόπουλος, Ζαννάκης, Τσολακίδης, Μαρκόφσκι.

Επαιξαν και οι Γιαλαμούδης, Εππας, Καράμπελας, Πιαστόπουλος, Δούμτσιος, Δημήτρουλας, Αντι, Στάνιτς, Σωτηριάδης, Καραγκιόζης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This