Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Με τρεις αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής που μέχρι σήμερα είχε πολλά ενδιαφέροντα αποτελέσματα και το ίδιο αναμένουμε και σήμερα. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

FC Nantes (18) – Stade de Reims (13)     @ Stade de la Beaujoire, Nantes

Προϊστορία:  9 – 6 – 2  (τελευταία 10ετία:  3-3-0,  5/6 Under,  4/6 NG

Οι δύο ομάδες που ανοίγουν το σημερινό πρόγραμμα έχουν φέρει τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα. Η μεν Reims ξεκίνησε με δύο νίκες και συνέχισε με δύο ήττες, ενώ η γηπεδούχος σήμερα Nantes γνώρισε δύο διαδοχικές ήττες στο ξεκίνημα της σαιζόν πριν πάρει μια ισοπαλία και μία νίκη στη συνέχεια. Έστω και να βρισκόμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο, η ομάδα της δυτικής Γαλλίας χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη απόψε για να βρει ρυθμό αλλά και τη χαμένη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Σύμμαχος η προϊστορία αλλά και η εμπειρία κατά συνέπεια θα πάμε στη νίκη των γηπεδούχων με την ισοπαλία να μας δίνει επιστροφή στο ποντάρισμά μας.
.

FC Girondins de Bordeaux (19) – Nimes Olympique (10)    @ Matmut Atlantique

Προϊστορία:  17 – 8 – 4  (πιο πρόσφατη αναμέτρηση το 1992, τελευταία 10 ματς:  3-6-1,  7/10 Under,  5/10 GG)

Λίγο πριν την έναρξη των ομίλων του φετινού Europa League, ενός από τους στόχους της φετινής Bordeaux υποδέχεται τη νεοφώτιστη Nimes που έχει δείξει καλύτερη εικόνα από τους Γιρονδίνους. Λίγο οι πολλές υποχρεώσεις, λίγο το μυαλό στο ευρωπαϊκό όνειρο και η αιφνίδια αντικατάσταση προπονητή έχουν αποσυντονίσει τους γηπεδούχους που, με μόλις μία νίκη (και αυτή στις καθυστερήσεις επί της Monaco) χρειάζονται άμεσα βαθμούς.

Μπορεί φαινομενικά η Bordeaux να είναι το φαβορί, όμως με αυτή την εικόνα δεν θα ποντάραμε στον άσο. Επιπλέον, η Nimes δείχνει αρκετά επικίνδυνη και ικανή να εκμεταλλευτεί τις όποιες ευκαιρίες της παρουσιαστούν. Με δεδομένο ότι βλέπουμε γκολ εδώ, επιλέγουμε τα 2-4 γκολ.
. 

Olympique de Marseille (6) – En Avant de Guingamp (20)    @ Stade Orange Velodrome, Marseille

Προϊστορία:  9 – 1 – 2  (6/12 Over,  7/12 NG,  8/12 2-3 Goals)

Οι Μασσαλοί δεν έχουν παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή εικόνα στο ξεκίνημα της νέας σαιζόν, έχοντας αρκετά αμυντικά κενά αλλά και κενά διαστήματα στα περισσότερα παιχνίδια. Η εμφάνιση και νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στο Πριγκιπάτο ήταν ένα δείγμα του πού μπορούν να φτάσουν σε επίπεδο παραγωγικότητας. Απέναντί τους απόψε η ουραγός Guingamp που θα όντας η μόνη ομάδα χωρίς βαθμούς, θα επιδιώξει να διακόψει το αρνητικό αυτό σερί.

Ομάδα του ύψους ή τους βάθους μέχρι ώρας η Marseille, όμως δεν θα πέσει σε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας γκέλα -μετά την ισοπαλία με τη Rennes. Δεδομένης βέβαια της επικείμενης αναμέτρησης για το Europa League την Πέμπτη, θα πρέπει να κάνει και διαχείριση δυνάμεων. Κατά συνέπεια, ο άσος μπορεί να συνδυαστεί με τα λίγα γκολ και το under 4.5.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (5e journee)
16:00 FC Nantes – Stade de Reims 1 Draw No Bet (1.51) 0-0 FT
18:00 FC Girondins de Bordeaux – Nimes Olympique 2 – 4 Goals (1.55) 3-3 FT
22:00 Olympique de Marseille – EA Guingamp 1 & Under 4.5 Goals (1.71) 4-0 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This