Επιλογή Σελίδας

Η πρώτη μέρα στο παγκόσμιο κύπελλο ιστιοπλοΐας της Ενοσίμα το οποίο αποτελεί και test event για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 ολοκληρώθηκε με ικανοποιητική παρουσία για τα ελληνικά πανιά.

Στο στίβο όπου θα διεξάχθούν σε δύο χρόνια οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τρία ελληνικά πληρώματα δοκιμάζουν τα νερά για να είναι έτοιμοι όταν θα πρέπει για το μεγάλο ραντεβού.

Στην κατηγορία των 470, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής συμμετείχαν στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες καταλαμβάνοντας την 9η και την 4η θέση για να καταλάβουν την 5η στην γενική πίσω από τρία ιαπωνέζικα πληρώματα που γνωρίζουν πολύ καλά τα νερά και τους Γάλλους Πεπονέ – Μιόν.

Στα RSX των ανδρών, ο Βύρωνας Κοκαλάνης με 7η, 11η (τη διέγραψε) κι 5η θέση είναι στην 7η της γενικής μετά την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας σε έναν αγώνα όπου συμμετέχουν όλα τα μεγάλα ονόματα καθώς άπαντες θέλουν να τεστάσουν τα νερά.

Καλή αρχή έκανε και η Βασιλεία Καραχάλιου στα ράντιαλ. Η 22χρονη ιστιοπλόος που κέρδισε για την Ελλάδα την Ολυμπιακή πρόκριση, με 6η και 15η θέση στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες βρίσκεται στην 8η θέση.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This