Επιλογή Σελίδας

Buongiorno a tutti e buona domenica!!!
Συνεχίζεται σήμερα η 4η αγωνιστική της Serie A με 6 αναμετρήσεις. Ας δούμε αναλυτικά:

Roma – Chievo Verona
Stadio Olimpico di Roma
Η Roma σκοράρει μεν με μεγάλη ευκολία, είτε όσον αφορά τα φιλικά είτε τα επίσημα ματς του πρωταθλήματος, αφού έχει σκοράρει στα τελευταία 9 ματς. Από την άλλη πλευρά όμως, δέχεται γκολ με εξίσου μεγάλη ευκολία όπως φαίνεται από τα 7 από τα 8 πιο πρόσφατα ματς της. Από την πλευρά της η Chievo έχει σκοράρει σε 4 από τα τελευταία 6 ματς της. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,96.

Udinese – Torino
Dacia Arena

Τα 2 από τα 3 ματς του φετινού πρωταθλήματος έχουν λήξει 1 – 0 ή 0 – 1 τόσο όσον αφορά την Udinese αλλά και όσον αφορά την Torino. Επιπλέον, και οι δύο ομάδες έχουν σημειώσει από 3 τέρματα σε 3 αγώνες και έχουν δεχθεί αντίστοιχο αριθμό τερμάτων σε ισάριθμους αγώνες. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,94.

Juventus – Sassuolo
Allianz Stadium
Και οι δύο ομάδες έχουν σκοράρει και στα 3 μέχρι στιγμής ματς του πρωταθλήματος και μάλιστα δείχνουν και οι δύο να διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας όσον αφορά την επίθεση. Επιπλέον, στα 6 τελευταία ματς της Juventus έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες και το ίδιο ισχύει και για 3 από τα 4 τελευταία ματς της Sassuolo. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 2,11.

Genoa – Bologna
Stadio Luigi Ferraris
Στα τελευταία 9 ματς μεταξύ των δύο ομάδων έχουν σημειωθεί το πολύ 2 τέρματα. Επιπλέον η Bologna δεν έχει σημειώσει κανένα τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,63.

Empoli – Lazio
Stadio Carlo Castellani
H αλήθεια είναι πως για τη Lazio δεν ξεκίνησε ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα, αλλά πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς εναντίον της Frosinone και απέναντί στην Empoli έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τις φετινές της νίκες, δεδομένου ότι η Empoli ξεκίνησε μεν με το… δεξί, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Όσον αφορά τα μεταξύ τους ματς σε 4 από τα 6 πιο πρόσφατα η Lazio έχει επικρατήσει. Νίκη της Lazio σε απόδοση 1,81.

Cagliari – Milan
Sardegna Arena
Σε 6 από τα 8 τελευταία μεταξύ τους ματς η Milan έχει πάρει τη νίκη. Όσον αφορά τη φετινή εικόνα τους στο πρωτάθλημα η Milan δυσκολεύτηκε στους δύο πρώτους αγώνες ωστόσο πέτυχε εντός έδρας νίκη ενάντια στη Roma.Από την πλευρά της η Cagliari είχε ανάλογη πορεία και νίκησε μόνο στην τρίτη αγωνιστική απέναντι όμως σε μία Atalanta που σίγουρα δε διανύει την καλύτερη περίοδό της. Νίκη της Milan σε απόδοση 1,86.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (4a giornata)

13:30 Roma – Chievo Verona Goal/Goal (1,96) 2-2 FT
16:00 Udinese – Torino Under 2,5 Goals (1,94) 1-1 FT
16:00 Juventus – Sassuolo Goal/Goal (2,11) 2-1 FT
16:00 Genoa – Bologna Under 2,5 Goals (1,63) 1-0 FT
19:00 Empoli – Lazio 2 (1,81) 0-1 FT
21:30 Cagliari – Milan 2 (1,86) 1-1 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This