Επιλογή Σελίδας

Αποστολή στην Ευκαρπία, Γιώργος Σιδηρόπουλος & Κώστας Παναγίτσας

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Μακεδονικός και Πιερικός με σκορ 1-1 στο αποψινό φιλικό στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη έδειξε πολύ καλά στοιχεία, και δείχνει ότι είναι έτοιμη για τη σέντρα του πρωταθλήματος που ξεκινά στις 31/9.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Η ομάδα της Κατερίνης βρέθηκε μπροστά στο σκορ με σουτ του Αλέξανδρου Σεχολάρι μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα έπειτα από άψογη σέντρα του Βερνάρδου από τα δεξιά, ενώ λίγο πριν το σφύριγμα του ημιχρόνου ο Μακεδονικός ισοφάρισε σε 1-1. Οι Μελανόλευκοι, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν αρκετές σημαντικές ευκαιρίες ώστε να περάσουν μπροστά στο σκορ, με κυριότερες το δοκάρι του Σ. Καρτσαμπά στο 70′ και το τετ α τετ του Βερνάρδου με το τελείωμα του να καταλήγει λίγο έξω από το δοκάρι του τερματοφύλακα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Συνολικά στο παιχνίδι ο Πιερικός ήταν αυτός που είχε την υπεροχή και έδειξε σημαντική πρόοδο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του, με τον Κατερινιώτη τεχνικό να μένει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του. Κυρίως η μεσοεπιθετική γραμμή ήταν αυτή που ξεχώρισε παρά την απουσία καθαρόαιμου αριστεροπόδαρου στα εξτρέμ όπως αυτή του Κυπαρίσση που θα είναι έτοιμος λίγο πριν την σέντρα του πρωταθλήματος. Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκαν κυρίως οι δύο Καρτσαμπάδες (Σάκης&Θανάσης), και ο σκόρερ Αλέξανδρος Σεχολάρι. Τέλος, ντεμπούτο για την ομάδα του Πιερικού έκανε ο Ηλίας Κωτσιαρίδης που και αυτός με τη σειρά του έδειξε θετικά στοιχεία εν όψει της συνέχειας, καθώς έδειξε μια νέα ”φρεσκάδα” στο κέντρο της ομάδας.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 5′ ο Σεχολάρι άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό κάνοντας το 0-1
Στο 35′ ο Καρτσαμπάς Αλ. έφυγε γρήγορα στην κόντρα, βρήκε τον Κωτσιαρίδη που άλλαξε την μπάλα στον Σεχολάρι που δεν “τελείωσε” σε πρώτο χρόνο την φάση, μπήκε στην περιοχή αλλά κόπηκε απο τουσ γηπεδούχους.
Στο 42′ με αυτογκόλ του Καρτσαμπά ΑΘ. ο Μακεδονικός ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 70′ ο Καρτσαμπάς Αθ. σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκα΄ρι του Μακεδονικού που “γλύτωσε” το γκολ.
Στο 75′ ωραία ατομική προσπάθεια του Κραγιόπουλος Μ., η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
Στο 78′ ο Κραγιόπουλος Μ. έβγαλε κάθετη πάσα στον Δαδάκο που έκανε την κίνηση αλλά βγήκε έγκαιρα ο τερματοφύλακας και εξουδετέρωδε τον κίνδυνο.
Στο 90′ ο Βερνάδος έκανε πολύ καλή ατομική προσπάθεια, έφυγε απο πλάγια θέση επικίνδυνα αλλά προτίμησε να σουτάρει στέλνοντας την μπάλα στο εξωτερικό μέρος των διχτύων της εστίας των γηπεδούχων, ενώ ήταν σε ευνοϊκή θέση δύο συμπαίκτες του, ο Λαμπίρης και ο Δαδάκος, για να χαθεί μια κορυφαία ευκαιρία για γκολ.

Επόμενο φιλικό για τους Μελανόλευκους (που θα είναι και η ”πρόβα τζενεράλε” εν όψει του πρωταθλήματος), θα είναι αυτό με τον ΑΠΕ Λαγκαδά στη Κατερίνη το επόμενο Σάββατο 22/9 στις 18:00 μ.μ.

Μακεδονικός (Γιώργος Αβραμίδης): Γουμάγιας, Χατζηκωνσταντίνου, Γεωργιάδης, Λαβιδάς, Τσιαμπάζης, Ζαφειρίδης, Καπαγιαννίδης, Τσουκάνης, Αγγελούδης, Καρλόπουλος, Μπαρντούσι.
Έπαιξαν και οι Οικονομόπουλος, Σταύρε, Πολιανίδης, Γουνόπουλος, Δήμου, Δούμας, Λεόνογλου, Τριανταφυλλίδης, Ποκόνγκ.

ΣΦΚ Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Κούζας, Λαζαρίδης, Χατζηδίμπας, Κραγιόπουλος, Αλ.Καρτσαμπάς, Κωτσιαρίδης, Σκλιοπίδης, Σ.Καρτσαμπάς, Kryemadhi, Βερνάρδος, Σεχολάρι.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Πατσιογιώργος, Μ.Κραγιόπουλος, Δαδάκος, Λαμπίρης, Ασλανίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This