Επιλογή Σελίδας

Τις νίκες της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ζευγάρωσε η ΑΕ Καρίτσας η οποία επικράτησε με 2-0 του ΓΑΣ Σβορώνου, στην Καρίτσα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Και τα δυο γκολ για τους Καριτσιώτες πέτυχε ο Κυρτέγος, με το τελικό 2-0 να διαμορφώνεται μέσα σε δυο λεπτά (47′-48′).

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από την ομάδα του Δημήτρη Παυλίδη όμως δε μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ κόντρα στον ΓΑΣ που αμυνόταν έξυπνα και έψαχνε την ευκαιρία να “χτυπήσει” στην “κόντρα”. Κορυφαία φάση του α’ μέρους ήταν ένα σουτ του Κυρτέγου που έφυγε πάνω από τα δοκάρια, έπειτα από σέντρα του Κυπαρίσση.

Το σκηνικό άλλαξε στο β’ μέρος, με το “συγκρότημα” του Διονύση Τοκατλίδη να ανοίγει το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Κυρτέγου στο 47′. Το πέναλτι υποδείχτηκε σε ανατροπή του Μπενίσκου, από τον διαιτητή Πολυχρόνη που ήταν κοντά στη φάση, απόφαση που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι.

Το 2-0 “έγραψε” στο επόμενο λεπτό και πάλι ο Κυρτέγος με πλασέ, έπειτα από σέντρα του Κυπαρίσση.

Τα δυο γρήγορα γκολ στο β’ μέρος άλλαξαν την εικόνα του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν άλλη επιλογή από το να ανοιχτούν και να ψάξουν το γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο παιχνίδι. Τους κενούς χώρους εκμεταλλεύτηκε η ΑΕ Καρίτσας που είχε καλή εικόνα και έχασε ευκαιρίες για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ, το οποίο κράτησε σε χαμηλό επίπεδο ο τερματοφύλακας του ΓΑΣ, Σακελλαρίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Γιαμούζη και Κουτσικανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας: Παπατολίκας, Δαλαμήτρας, Σαμανίδης (71′ Λαγδάρης), Κωτσιόπουλος, Τροΐρης, Τασίδης, Τσιώμης, Γκανάβας (46′ Μπενίσκος), Κυπαρίσσης (78′ Οικονόμου), Κυρτέγος, Μακράκης (84′ Μητράκας).
ΓΑΣ Σβορώνου: Σακελλαρίδης, Στεφανίδης (46′ Τσικαδέρης), Ντρελαλάι (79′ Κουκάρας), Βούλγαρης, Τριανταφύλλου, Ζώβληκας, Φορτομάρης (55′ Μπίρτσης), Τσαγκαράκης, Ταφραλής (57′ Μπέλμπας), Σιώκας, Ζιάκας.

ρεπορτάζ: Χρήστος Ξανθόπουλος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This