Επιλογή Σελίδας

Δυο “δαγκωματιές” στο α’ μέρος ήταν αρκετές για να φύγουν τα “τσακάλια” της Αναγέννησης Κολινδρού με το “τρίποντο” από την Περίσταση, επικρατώντας με 2-1 της ΑΕΠ που μείωσε στο τέλος, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι φιλοξενούμενοι ειδικά στο α’ μέρος ήταν ανώτεροι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκουνταμάνη σε μια παράβαση που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Μαντζουράκη από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Τσιμόπουλο.

Το 0-2 έγινε στο 22′ με τον Παναγιωτίδη να σκοράρει με πλασέ, έπειτα από ωραία μπαλιά του Κοσμίδη.

Οι Κολινδρινοί κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και είχαν κι άλλες καλές στιγμές στο α’ μέρος με κορυφαίες τα χαμένα τετ α τετ των Παναγιωτίδη και Κ. Μυσιούδη στο 35′ και στο 37′ αντίστοιχα.

Η ΑΕ Περίστασης μπήκε πιο δυνατά στο β’ μέρος όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 1-2 στο 83′ με κοντινό σουτ του Κόλα έπειτα από “σύγχυση” στα “καρέ” της Αναγέννησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς (άφησε το σκληρό παιχνίδι ενώ θα μπορούσε να βγάλει κάρτες, ακόμη και κόκκινες) με βοηθούς τον Μηνούδη και την Κορινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Περίστασης: Τσιμόπουλος, Κατσάρας (46′ Δεληγιάννης), Κόλα, Νίκου, Κουσουρής, Αγγελάτος, Α.Δ. Κλιάνης, Παπαγιαννόπουλος, Σοφιανίδης (70′ Σιδηρόπουλος), Δημητρίου (46′ Ταβουκτσής), Α.Π. Κλιάνης (35′ Νικολαΐδης).
Αναγέννηση Κολινδρού: Μοσχίδης, Μπαντές (19′ λ.τ. Γκουδάρας), Βραχνός, Α. Μυσιούδης, Μπουρανής, Κοσμίδης, Μποταΐτης, Γκουνταμάνης (88′ Σεραφειμίδης), Κ. Μυσιούδης (75′ Ορφανίδης), Παναγιωτίδης (65′ Α. Τραούδας), Μαντζουράκης.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This