Επιλογή Σελίδας

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο Νέο Κεραμίδι με ένταση, προσωρινή διακοπή αγώνα, πέναλτι και κόκκινη κάρτα, ο τοπικός Εθνικός επικράτησε με 2-0 επί του Άρη Κοκκινοπλιτών και πήρε το παρθενικό του τρίποντο τη φετινή σεζόν αφήνοντας πίσω του τη συντριβή της περασμένης αγωνιστικής από την ΑΕ Καρίτσας.

Η ομάδα του Σάκη Λιάγκα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο συγκριτικά με τους φιλοξενούμενους και προσπάθησε από το πρώτο λεπτό να επιβάλλει τον ρυθμό της. Η πρώτη καλή στιγμή  (και η στιγμή) του ματς σημειώθηκε στο 18ο λεπτό, όταν ο Παρδάλης μπήκε στην περιοχή από την αριστερή πτέρυγα κερδίζοντας πέναλτι από τον Λάλλα σε μία φάση πάντως που ξεσήκωσε ”θύελλα αντιδράσεων” από τους ανθρώπους του Άρη. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Τσιαμπέρα από την άσπρη βούλα βάζοντας μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

Αμέσως μετά είχαμε την προσωρινή διακοπή του αγώνα που διήρκεσε περίπου ένα τέταρτο, αφού ο διαιτητής Διακουμάκος απέβαλλε τον προπονητή των φιλοξενουμένων Γιώργο Σκέντο για έντονη διαμαρτυρία με τον τελευταίο να μην δέχεται να αποχωρήσει και την διαιτητική τριπλέτα να πηγαίνει προσωρινά στα αποδυτήρια!

Εν τέλει, η αναμέτρηση συνεχίστηκε ύστερα από σχεδόν 15 λεπτά και στο 34′ ο Ανδρεάκος που πάτησε περιοχή από αριστερά λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα για τον Εθνικό, όμως το αριστερό σουτ του πέρασε ελάχιστα εκτός εστίας.

Στο 55′ ο Άρης είχε την μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν ο Ασλανίδης αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση εκμεταλλευόμενος μια εξαιρετική κεφαλιά πάσα του Εντιαγέ.

Στο 75′ ο Εθνικός κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματά του, όταν ο πολύπειρος Μητράκας που πέρασε ως αλλαγή τροφοδότησε από την δεξιά πλευρά τον Παρδάλη, με τον τελευταίο να στοπάρει τη μπάλα και να τελειώνει υποδειγματικά τη φάση πανηγυρίζοντας το 2ο τέρμα του αλά … Εμπαπέ!

Στο αμέσως επόμενο λεπτό αποβλήθηκε ο αρχηγός του Άρη, Λάλλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία προς τον 1ο βοηθό αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα για το υπόλοιπο του αγώνα.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Κωστόπουλος λίγο έλειψε να πετύχει το 3-0, αλλά το εξ-επαφής σουτ του από το γύρισμα του Παρδάλη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Διαιτητική τριπλέτα : Διακουμάκος, Δημητριάδης, Πατρή.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Σάκης Λιάγκας): Τσιλεγκερίδης, Τσιτλακίδης, Σταλίκας, Παππάς, Παπαδόπουλος, Καλαιτζίδης (78′ Κωστόπουλος), Νταντίνης (80′ Ασλανίδης), Καραμανώλας, Ανδρεάκος (63′ Μητράκας), Παπαστεργίου (78′ Τσιαουσίδης), Παρδάλης.

Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Χ.Τσιαμπέρας, Κουλιανόπουλος, Παπαδόπουλος, Λάλλας, Κατσαντώνης, Μοσχολούρης, Κ.Τσιαμπέρας, Τραχίδης, Ασλανίδης (73′ Αντωνιάδης), Μπασμπανάς (76′ Ραγκότης), Εντιαγέ.

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This