Επιλογή Σελίδας

Με 4-0 επικράτησε η ΠΑΕ Ποντίων 2012 του Νέου Παμβριακού, στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος”, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι Πόντιοι πέτυχαν από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο και έφτασαν έτσι στη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι από το 33′ αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βαρμάζη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ήταν δύσκολο να αντιδράσουν με αριθμητικό μειονέκτημα ενώ τα πράγματα χειροτέρεψαν στο 70′ όταν ο Νατσιός είδε και αυτός την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) με την ομάδα του να ολοκληρώνει το παιχνίδι με εννέα παίκτες.
Στο 74′ ο Λιλές που είχε περάσει στον αγώνα στο 71′, τραυματίστηκε (σχίστηκε το φρύδι του) και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το 1-0 έγινε στο 16′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κυλώνη.
Στο 23′ ο Κότσι με σουτ ζευγάρωσε τα τέρματα των Ποντίων.
Στο 60′ ο Κατσιούλης έκανε το 3-0 με πλασέ.
Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 82′ με πλασέ του Ευμορφίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Παρούση και Παπαδόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων 2012: Μπαμπαΐτης, Σαββίδης, Λαμπίρης, Τουλίκας, Μακρίδης, Μήτρας (83′ Ρίζος), Κότσι (65′ Ευμορφίδης), Κυλώνης, Ιωσηφίδης (85′ Γ. Τουλίκας), Δεληγιάννης (71′ Κατσιούλης), Τσενικλής.
Νέος Παμβριακός: Αμβροσιάδης, Ν. Νατσιός, Βαρμάζης, Τάκος, Καραμέλιος, Μπιτόπουλος (71′ Λιλές – 74′ λ.τ. Ν. Στραβογιάννης), Παγωνίδης, Ν. Στραβογιάννης, Δ. Τσάτσος (35′ Κ. Νατσιός), Δαλάκας, Δ. Τσάτσος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This