Επιλογή Σελίδας

Με το ευρύ 4-1 επικράτησε ο Δίας Δίου επί του Αετού Καταλωνίων στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι όπου εκτός τα γκολ δεν υπήρξαν άλλες αξιόλογες φάσεις που θα ενθουσίαζαν τους φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Οι απουσίες του επιθετικού Σκούφα και του μεσοαμυντικού Φωτόπουλου στοίχησαν στον Αετό του Χρήστου Παπαγιάννη παρά την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Δίας του Κώστα Παπαδόπουλου με την ποιότητα των παικτών πέτυχε τέσσερα τέρματα, από δύο σε κάθε ημίχρονο και μάλιστα με διαφορετικούς σκόρερ, έδειξε στον κόσμο του ότι ο στόχος της περιόδου θα είναι πρωταγωνιστικός.

Το 1-0 έγινε στο 8′ με πλασέ του Καλουσίδη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη συρτή σέντρα του Αν. Παναγιωτίδη μετά την πάσα του Νάκα από θέση δεξιά.

Στο 32′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν 1-1 με φοβερό διαγώνιο σουτ του Χρυσόπουλου εντός περιοχής. Ένα εκπληκτικό ομολογουμένως τέρμα που χειροκροτήθηκε από όλους.

Στο 44′ χάθηκε η μπάλα με τους Καλουσίδη και Νάκα να συνδυάζονται άψογα και τον Αν. Παναγιωτίδη να εκτελεί με κοντινό πλασέ δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του 2-1.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49′ ο Νάκας πλάσαρε εύστοχα τον Κουκουστρίκα και έγραψε το 3-1.

Στο 55′ ο Κουκουστρίκας ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε σε κόρνερ το καλό σουτ που επιχείρησε ο Καλαμπάκας από το ύψος της περιοχής.

Στο 84′ ο Μανίκας τροφοδότησε τον Γκουνέλα (πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή) ο οποίος με σουτ πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Κρομμύδας με βοηθούς τον Κώστα Βρούζο και την Αναστασία Φωτιάδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου (Κώστας Παπαδόπουλος): Σαρρής, Καλουσίδης (86′ Ν. Καραμήτρος), Γ. Παναγιωτίδης, Νίκου, Καπασακαλίδης, Γιαπιτζής, Αν. Παναγιωτίδης (72′ Γκουνέλας), Φωτίου (77′ Κάκαλος), Ευαγγελόπουλος (64′ Μανίκας), Νάκας, Καλαμπάκας.
Αετός Καταλωνίων (Χρήστος Παπαγιάννης): Κουκουστρίκας, Δούλαλας (79′ Σταγκίδης), Ιωάννου, Σαρηγιαννίδης, Χαντζαρίδης (76′ Αντάρας), Τσιντώτας, Βασιουρής, Νταμπαλάκης, Κουτσιαρής (68′ Γαλάνης), Δημητρίου, Χρυσόπουλος (62′ Δ. Λάζος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This