Επιλογή Σελίδας

Ο Πιερικός θα είναι ο επόμενος σταθμός του Βασίλη Τσιουπλή, καθώς θα βρίσκεται στον πάγκο των Μελανόλευκων ως βοηθός του Κώστα Σαρρή.

Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενη δημοσίευσή μας, ο 42χρονος Κατερινιώτης τεχνικός είχε δεχθεί μία άκρως δελεαστική πρόταση από την ΑΕ Κομοτηνής, να καθήσει στον πάγκο της ακριτικής ομάδας ως βοηθός του Ηλία Κρεούζη, ωστόσο οικογενειακοί λόγοι -πριν ένα μήνα έγινε για δεύτερη φορά πατέρας- έκαναν εξαιρετικά δύσκολη τη μετακίνησή του, για φέτος, σε άλλη πόλη.

Ως εκ τούτου, ο Κώστας Σαρρής εκμεταλλεύθηκε την συγκυρία και συμφώνησε με τον Βασίλη Τσιουπλή, ο οποίος θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα της Κατερίνης και τον πολύπειρο τεχνικό του Πιερικού, με τις γνώσεις του και τις εμπειρίες που απέκτησε βρισκόμενος στον πάγκο του Πανναξιακού δίπλα στον Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο Βασίλης Τσιουπλής δήλωσε σχετικά:

  • Για την ΑΕ Κομοτηνής:

“Ευχαριστώ τον Ηλία Κρεούζη και για την πρόταση συνεργασίας, αλλά και για την κατανόηση της μη αποδοχής της, καθώς όπως και ο ίδιος είπε “πάνω από όλα η οικογένεια”.

  • Για την συμφωνία του με τον Πιερικό:

“Θεωρώ ότι και οι δύο πλευρές θα ωφεληθούν από αυτή την συνεργασία. Και ο Πιερικός του Κώστα Σαρρή, από τις γνώσεις και τις εμπειρίες που απέκτησα την περσινή σεζόν, αλλά και εγώ, κρατώντας το επίπεδο εργασίας μου σε υψηλό επίπεδο. Με υγεία και τη δύναμη του Θεού, όλα θα γίνουν όπως πρέπει”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This