Επιλογή Σελίδας

Μόνο ένα game έχασε η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Asian Swing! 

H 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια ήταν σαρωτική στον πρώτο της αγώνα για το Korea Open, κυριάρχησε σε όλους τους τομείς της Anna Karolina Schmiedlova και πήρε την επιβλητική νίκη με 6-0, 6-1, σε κάτι περισσότερο από μια ώρα. 

Αξιοποίησε τα 7 από τα 15 break point που δημιούργησε – δεν επέτρεψε στην Schmiedlova να κρατήσει το σερβίς της σε όλο το ματς – και είχε τον απόλυτο έλεγχο από τα πρώτα λεπτά, καθώς μετά την πρώτη διακοπή ήταν ήδη μπροστά με 3-0 και διπλό break.

Δεν χαλάρωσε ούτε λεπτό, παίζοντας τον κάθε πόντο ξεχωριστά και χωρίς να δίνει σημασία στο αποτέλεσμα, καθώς δεν ήθελε να υποτιμήσει την αντίπαλό της, που είναι μια πολύ ικανή παίκτρια.

Το bagel του 1ου σετ πολλές φορές δεν σημαίνει τίποτα, η Μαρία όμως κατάφερε να έχει την ίδια υπεροχή και στο 2ο σετ, παρά το γεγονός πως η Schmiedlova πήρε το πρώτο της game με break για το 1-1. Η Ελληνίδα παίκτρια απάντησε με άλλο ένα σερί, 5 κερδισμένων games αυτή τη φορά, για να ολοκληρώσει τον θρίαμβό της σε 62 λεπτά.

Αυτή ήταν η 3η νίκη της Μαρίας απέναντι στην Schmiedlova και η πιο εντυπωσιακή, σε ισάριθμες συναντήσεις τους. Την είχε κερδίσει και τις άλλες δυο φορές που είχαν τεθεί αντιμέτωπες, το 2016, σε Κωνσταντινούπολη και Τασκένδη.

Η Ελληνίδα τενίστρια, Νο. 32 στον κόσμο και Νο. 3 στο ταμπλό του Korea Open, προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση στις “16” καλύτερες της διοργάνωσης της κατηγορίας International της WTA και εκεί θα αντιμετωπίσει μια Ρωσίδα, είτε τη Margarita Gasparyan, είτε τη Varvara Flink.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This