Επιλογή Σελίδας

Ο Μιχάλη Ζιώγας πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Πιερικού, μετά τη λύση της συνεργασίας της ομάδας της Κατερίνης με τον Λεωνίδα Μπίλη.

ααα

Το νέο τεχνικό του Πιερικού παρουσίασε στους παίκτες ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Παναγιώτης Διακουμάκος, με τον Μιχάλη Ζιώγα να παίρνει το λόγο και να απευθύνει έναν σύντομο χαιρετισμό προς του παίκτες:

«Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Δε θέλω να πω πολλά πράγματα. Με ξέρετε όλοι και σας ξέρω όλους. Έχω αποκτήσει ήδη εικόνα της ομάδα, καθώς παρακολούθησα κάποια φιλικά. Περισσότερα θα πούμε μέσα στο γήπεδο.

Να θυμόσαστε πάντα ένα πράγμα. Αγαπώ πάρα πολύ τη δουλειά μου και αγαπώ πολύ όλα τα παιδιά εκείνα, τα οποία εργάζονται για το καλό της ομάδας και να ξέρετε ότι, πάντα, όταν εργάζεσαι για το καλό της ομάδας, εργάζεσαι και για το καλό του εαυτού σου.

Θα πορευθούμε μαζί όσο θελήσει ο Θεός να πορευθούμε μαζί. Όλοι ανήκουμε σε μία πολύ μεγάλη οικογένεια, η οποία λέγεται Πιερικός και οφείλουμε όλου να προσπαθήσουμε για καλό αυτού του Συλλόγου.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Διοίκηση που με τιμά και που εργάζομαι σε ένα πάρα πολύ μεγάλο Σύλλογο.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο. Να ξέρετε ότι θα σας σέβομαι όλους, γιατί ένα πράγμα πρέπει να ξέρετε παιδιά. Ότι ο σεβασμός δεν επιβάλλεται, αλλά κερδίζεται».

Οι  προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά ενώ το Σάββατο θα δοθεί το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This