Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Champions League ημίχρονο δεύτερο της πρώτης αγωνιστικής και η μοναδική γαλλική ομάδα που συμμετέχει απόψε είναι η Lyon, που δοκιμάζεται στη Βόρεια Γαλλία κόντρα στην Manchester City. Πάμε να δούμε την αναμέτρηση:

Manchester City – Olympique Lyonnais     @ Stadium of Manchester

Τα δύο φαβορί για πρόκριση -όσο μπορούμε να μιλάμε για κάτι τέτοιο πριν ακόμη δούμε τις ομάδες στις τέσσερις γραμμές- αναμετρώνται στην αυλαία του έκτου ομίλου με βασικό και κύριο στόχο, να είναι αυτές μέχρι τέλους οι ομάδες που θα συνεχίσουν.

Οι γηπεδούχοι του Pep Guardiola έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλή αρχή εντός συνόρων με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Premier League, ενώ δεν θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο για τους Lyonnais του Bruno Genesio οι οποίο μετρούν ήδη τρεις απώλειες (μία ισοπαλία και δύο ήττες από ομάδες μικρότερου βεληνεκούς) σε ισάριθμες αγωνιστικές στο Championnat. Δεδομένου του ονόματος του σημερινού αντιπάλου, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η αποψινή τους αποστολή είναι εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολη.

Στοχηματικά αγνοούμε το σετ αποδόσεων των σημειών, μιας και ο φαβοριτισμός στο άσο είναι (ακραία) υψηλός για μια τέτοια διοργάνωση. Η επιλογή μας θα βασιστεί στα γκολ μιας και αμφότερες έχουν έφεση στο επιθετικό κομμάτι σκοράροντας με ευκολία. Δεδομένης και της πολύ χαμηλής απόδοσης του over, θα πάμε με την επιλογή των 3-5 γκολ με την ελπίδα ότι το σκορ δεν θα πάρει πολή έκταση.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Champions League (Group F)
22:00 Manchester City – Olympique Lyonnais 3 – 5 Goals (1.70) 1-2 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This