Επιλογή Σελίδας

Νέα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη στη Σεούλ, για να κερδίσει τη Margarita Gasparyan με 6-2, 6-2 και να προκριθεί στον 3ο της προημιτελικό στη φετινή σεζόν και 6ο συνολικά στην καριέρα της σε τουρνουά της WTA.

Η 23χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο. 3 στο ταμπλό, έκλεισε μια θέση για την τελική 8άδα του Korea Open χωρίς να απειληθεί από την Gasparyan, την οποία κέρδισε μέσα σε 77 λεπτά.

H Μαρία πήρε τα 3 από τα 4 πρώτα games της αναμέτρησης και στο 7ο game έκανε άλλο ένα break, για να “ξεφύγει” με 5-2 και να ολοκληρώσει το 1ο σετ στο 8ο game, με ένα love service game.

Στο 2ο σετ προηγήθηκε αμέσως με break (2-0) και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης στη Ρωσίδα, που δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει σ’ αυτό το ματς. Με το καλό της τένις, η Σάκκαρη διατήρησε τον έλεγχο μέχρι το τέλος, κάνοντας ξανά double break στο 7ο game.

Για το 2018, αυτός θα είναι ο 3ος προημιτελικός της Μαρίας, που έκανε μεγάλες πορείες και στα άλλα δυο τουρνουά που πέρασε σ’ αυτή τη φάση. Τον Απρίλιο ήταν ημιφιναλίστ στην Κωνσταντινούπολη και τον Αύγουστο ήταν φιναλίστ στο Σαν Χοσέ, συμμετέχοντας στον πρώτο της τελικό στο tour σε ένα τουρνουά της σειράς Premier.

Η αντίπαλός της στα προημιτελικά της Σεούλ, θα προκύψει από την αναμέτρηση της Irina-Camelia Begu με την Agnieszka Radwanska.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This