Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Τα φώτα του Europa League ανάβουν απόψε για την αυλαία των ομίλων της φετινής διοργάνωσης και οι τρεις γαλλικές ομάδες (Marseille, Bordeaux και Rennes κατά σειρά της περυσινής κατάταξης) μπαίνουν επίσης στο χορό. Καλή αρχή και θα δούμε έως πού μπορούν να φτάσουν. Πάμε να τις δούμε:

SK Slavia Praha – FC Girondins de Bordeaux

Σε έναν αμφίρροπο όμιλο όπως ο τρίτος, μαζί με Copenhagen και Zenit, οι γηπεδούχοι της Πράγας και οι Γιρονδίνοι θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα την φετινή τους περιπέτεια στους ομίλους. Οι φιλοξενούμενοι εντός συνόρων δεν έχουν ξεκινήσει καλά παρά τα αρχικά θετικά αποτελέσματα, ακόμη και στους προκριματικούς ομίλους του Europa League. Απόψε το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό και θεωρούμε ότι θα βγάλουν τον καλό τους εαυτό βρίσκοντας τουλάχιστον ένα γκολ κόντρα σε μια ομάδα με επιθετικούς κυρίως προσανατολισμούς.
.

Olympique de Marseille – Eintracht Frankfurt

Στο Velodrome η ομάδα του Rudi Garcia ξεκινά την ευρωπαϊκή της πορεία. Πέρυσι άντλησε όλη τη δύναμη του κόσμου της και σε συνδυασμό με την ποιότητα του ρόστερ της έφτασε μέχρι τον τελικό. Οι στόχοι δεν μπορεί παρά να είναι οι ίδιοι και φέτος και μία νίκη επί της επικίνδυνης Eintracht θα είναι ό,τι καλύτερο. Εντός έδρας βρίσκουν τον καλό τους εαυτό οι Μασσαλοί και γι’ αυτό το λόγο θα πάμε με τον άσο που προσφέρεται ακριβώς εκεί που τον περιμέναμε.
.

Stade Rennais FC – FK Jablonec

Στο Roazhon Park της Βρετάνης, οι Rennais υποδέχονται τη Jablonec και οι αποδόσεις είναι σαφώς υπέρ της νίκης τους. Με αρκετά καλή χημεία η ομάδα του Sabri Lamouchi δείχνει να πατάει καλά στο Championnat και απόψε θα επιδιώξει να βρει και τα ευρωπαϊκά πατήματά της παρ’ ότι της λείπουν οι παραστάσεις. Απέναντί τους είναι μια ομάδα στα μέτρα τους και με λίγη προσοχή (ειδικά στα μετόπισθεν) θα μπορέσουν να ξεκινήσουν με το δεξί. Εμείς θα ποντάρουμε στη νίκη της Rennes λοιπόν και λόγω της χαμηλής απόδοσής της, θα τη συνδυάσουμε με το under 4.5 μιας και το σκορ δεν θα πάρει μεγάλη έκταση.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (Group C)
22:00 SK Slavia Praha – FC Girondins de Bordeaux FC Girondins de Bordeaux Over 0.5 Goals (1.51) 1-0 FT

UEFA – Europa League (Group H)
19:55 Olympique de Marseille – Eintracht Frankfurt 1 (1.68) 1-2 FT

UEFA – Europa League (Group K)
19:55 Stade Rennais FC – FK Jablonec 1 & Under 4.5 Goals (1.65) 2-1 FT

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This