Επιλογή Σελίδας

Του Νίκου Μποζιονέλου

Το “PRESSing” επιστρέφει στις οθόνες σας. Από τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 20:00, η εβδομαδιαία ζωντανή αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ3, με τον Τάσο Σταμπουλή, θα είναι και πάλι κοντά σας και πλέον θα διαρκεί 1 ώρα και 45 λεπτά, μέχρι τις 21.45′!.

Σε νέα σκηνικά, με απευθείας συνδέσεις σε όλη την Ελλάδα, με εκλεκτούς προσκεκλημένους, με έρευνα και ανάλυση της επικαιρότητας και των πιο “καυτών” θεμάτων του αθλητικού χώρου, η εκπομπή θα σας δίνει μία σφαιρική εικόνα για όσα συμβαίνουν σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όλα τα σπορ, στην Ελλάδα και το εξωτερικό! Επίσης, το δεύτερο μέρος της εκπομπής, θα είναι και το post game των αγώνων της Δευτέρας με όλο το ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν κάθε αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ειδικά στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, ο απόηχος από το ντέρμπι κορυφής ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, η δυναμική επιστροφή του Άρη στην μεγάλη κατηγορία, τα προεόρτια για το ντέρμπι κυπέλλου ΠΑΟΚ – Άρη την ερχόμενη Τετάρτη, καθώς και απευθείας συνδέσεις με τα γήπεδα Νέας Σμύρνης και Αγρινίου για τα ματς Πανιωνίου – Ολυμπιακού και Παναιτωλικού – Λαμίας.

Το “PRESSing” ανανεωμένο και δυναμικό επανέρχεται στον “αέρα” της ΕΡΤ3 σε αρχισυνταξία του Άκη Ιωακείμογλου, σκηνοθεσία του Σταύρου Νταή και παραγωγή του Πέτρου Μόδη και της Πέννυς Δόντσιου.

Πηγή: Digital TV Info

Pin It on Pinterest

Shares
Share This