Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Αυλαία της έκτης αγωνιστικής της Ligue 1 απόψε και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Πριγκιπάτο, εκεί όπου η ομάδα του Leonardo Jardim ψάχνει μια καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα. Θα τα καταφέρει κόντρα στη νεοφώτιστη αλλά και πολύ επικίνδυνη Nimes;

AS Monaco (15) – Nimes Olympique (8) @ Stade Louis II, Monte Carlo

Προϊστορία: 14 – 11 – 4 (μόλις μια αναμέτρηση την τελευταία 20ετία, τελευταία 10 ματς: 6-4-0, 6/10 Over, 8/10 GG)

To χειρότερο δυνατό ξεκίνημα έχουν πραγματοποιήσει οι Μονεγάσκοι έχοντας μόλις μία νίκη στην πρεμιέρα (εκτός έδρας επί της Nantes) και έκτοτε αγνοούν όχι μόνο τους τρεις βαθμούς, αλλά και τις καλές εμφανίσεις που θα θύμιζαν την καλοκουρδισμένη ομάδα των προηγούμενων ετών. Σήμερα στην αυλαία της 6ης αγωνιστικής είναι ευκαιρία γι’ αυτή την επανεκκίνηση έστω κι αν έχουν στα πόδια τους συνεχόμενες υποχρεώσεις και ειδικά το παιχνίδι με την Atletico προ τριών ημερών.

Από την άλλη πλευρά η Nimes έχει δείξει το εντελώς αντίθετο μέχρι στιγμής. έχοντας εκπλήξει όχι μόνο το κοινό της αλλά και τους αντικειμενικούς θεατές. Έχει επικρατήσει της Marseille, έχει κοντράρει ως ίσος προς ίσον την Paris St.Germain -και ηττήθηκε από ατυχία και διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση του Championnat. Έχει και αυτή με τη σειρά της την ευκαιρία να κάνει άλλη μια έκπληξη, δεδομένου ότι δεν θα ξαναβρεί τη Monaco σε τόσο μέτρια κατάσταση.

Τα αμυντικά κενά σε συνδυασμό με την κούραση των γηπεδούχων θα δώσουν πολλές φορές την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πανηγυρίσουν γκολ απόψε. Με σύμμαχο και την προϊστορία, επιλέγουμε βασικά το goal/goal που θα μπορούσε άνετα να συνδυαστεί με το over.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (6e journee)
21:45 AS Monaco – Nimes Olympique Goal/Goal (1.65) 1-1 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This