Επιλογή Σελίδας

Του Γιάννη Σαλεπάκη

Τον Ηρακλή φιλοξένησε ο Αιγινιακός, στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου Γιάννης Παραλυκίδης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέκτησε την νίκη στην φιλική αναμέτρηση με 4-2 σκορ και έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Χρήστο Ρόβα, ο οποίος σημείωσε 3 τέρματα.

Gallery item 1

Ο Αλέκος Βοσνιάδης επέλεξε να χρησιμοποιήσει απέναντι στον Αιγινιακό, ποδοσφαιριστές που δεν πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιώς για τον θεσμό του κυπέλλου. 

Gallery item 2

Οι “κυανόλευκοι” μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού. Κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 23′ με τον Φώτη Γεωργίου να κερδίζει από κοντά τον Γιαγκόζη. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, ισοφαρίζοντας στο 36′ με τον Δούμτσιο.

Gallery item 5

Ο Αιγινιακός στο 79′ έκανε την ανατροπή και διαμόρφωσε το 2-1 με τον Ζανάκη. Στην συνέχεια πήρε το όπλο του ο Χρήστος Ρόβας, σκοράροντας 3 τέρματα μέσα σε 5 λεπτά! (81′,83′,85′) με το τελικό σκορ της αναμέτρησης να είναι το 2-4.

Αιγινιακός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκόζης, Ορφανίδης, Τοπαλίδης, Ζήσης, Πετρούσης, Λάσκαρης, Πολύζος, Δημητρούλας, Πιαστόπουλος, Δούμτσιος, Μαρκόφσκι.

Gallery item 14

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Καραγκιόζης, Εππας, Καράμπελας, Κλιγγόπουλος, Νικολακόπουλος, Παπαδόπουλος, Σωτηριάδης, Προσκυνητόπουλος

Ηρακλής (Αλέκος Βοσνιάδης): Αμπάρης, Χιντζίδης, Καζναφέρης, Κούσας, Στάμου, Καλτσάς, Παπαδόπουλος, Τάι, Πτηνόπουλος, Γεωργίου, Χασομέρης

Gallery item 15

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Γρηγοριάδης, Γιαννίτσης, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Ρόβας, Μακρής.

Πηγή: Sport DNA

Pin It on Pinterest

Shares
Share This