Επιλογή Σελίδας

Buongiorno a tutti!!!
Συνεχίζεται σήμερα η 5η αγωνιστική της Serie A. Ας δούμε τις τρεις αναμετρήσεις αναλυτικά:

Parma – Cagliari
Stadio Ennio Tardini
Ούτε η Parma ούτε η Cagliari σκοράρουν με πολύ μεγάλη ευκολία και επίσης είναι αρκετά καλά στημένες αμυντικά. Όσον αφορά τα μεταξύ τους ματς, στα 4 από τα 6 τελευταία, έχει σημειωθεί το πολύ ένα τέρμα. Επιπλέον, στα 4 από τα 6 τελευταία ματς της Parma αλλά και της Cagliari έχουν σημειωθεί το πολύ δύο τέρματα Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,78.

Fiorentina – SPAL
Stadio Artemio Franchi
Στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις πέρυσι αναδείχτηκαν ισόπαλες με 0 – 0 και 1 – 1. Στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της SPAL έχουν σημειωθεί το πολύ δύο τέρματα, καθώς η φετινή της πορεία βασίζεται κυρίως σε νίκη με 1 – 0. Από την άλλη και στα 3 τελευταία ματς της Fiorentina έχουν σημειωθεί 1 ή 2 τέρματα. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,91.

Sampdoria – Inter
Stadio Luigi Ferraris
Η Sampdoria επιδεικνύει επιθετική συνέπεια και μάλιστα συχνά κερδίζει με ευρύ σκορ, από την άλλη η Inter μετά την ανατροπή επί της Tottenham επιστρέφει με καλύτερη ψυχολογία, γνωρίζοντας πλέον ότι μπορεί να προσπαθήσει επιθετικά για το κάτι παραπάνω. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,86.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (5a giornata)
16:00 Parma – Cagliari Under 2,5 Goals (1,78) 2-0 FT
19:00 Fiorentina – SPAL Under 2,5 Goals (1,91) 3-0 FT
21:30 Sampdoria Inter Over 2,5 Goals (1,86) 0-1 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This