Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Δυνατά ξεκίνησε και αυτή η αγωνιστική της Ligue 1 μιας και έγινε το πρώτο μπαμ στο Πριγκιπάτο, με τη Monaco να μένει για πέμπτο παιχνίδι χωρίς νίκη- αυτή τη φορά κόντρα στην αξιόλογη Nimes. Απόψε έξι μάχες συμπληρώνουν το σαββατιάτικο πρόγραμμα, εκ των οποίων έχουμε επιλέξει τις πέντε. Πάμε να τις δούμε:

Lille OSC (3) – FC Nantes (17)     @ Stade Pierre-Mauroy, Lille

Προϊστορία:  21 – 12 – 13  (τελευταία 15ετία:  7-2-1,  7/10 Under,  9/10 NG,  7/10 2-3 Goals)

Πρώτη σημερινή μάχη στη Βόρεια Γαλλία, με μια Lille διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές να φιγουράρει πολύ ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, έστω και αν είναι πολύ νωρίς. Απέναντί της αντιθέτως μια Nantes που δεν πατάει ακόμη καλά με μία μόνο νίκη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Είναι πολύ νωρίς για να περιμένουμε αγωνιστική συνέχεια και διάρκεια από τις ομάδες, γι αυτό το λόγο δεν θα πάμε σε επιλογή σημείου έστω και αν η Lille δείχνει σε καλύτερη κατάσταση. Η προϊστορία μεταξύ τους έχει πολύ no goal για να το αγνοήσουμε…
.

Angers SCO (13) – Toulouse FC (4)     @ Stade Raymond-Kopa, Angers

Προϊστορία:  6 – 5 – 10  (τελευταία 20ετία:  0-2-4,  5/6 Under+NG

H Toulouse συνεχίζει την πορεία της προς την κορυφή, όσο κι αν αυτό μοιάζει παράξενο για μια ομάδα που πάλευε για την παραμονή της τις περασμένες σαιζόν. Μετρά μόλις μία ήττα αυτή της πρεμιέρας στη Μασσαλία, ενώ δεν έχασε ούτε από τη Monaco την προηγούμενη αγωνιστική. Φιλοξενείται απόψε από την Angers που ήταν ουραγός, πριν πετύχει δύο διαδοχικές νίκες που της έδωσαν μια σημαντική ανάσα.

Όντας στην τέταρτη θέση η φιλοξενούμενη Toulouse, θεωρούμε ότι προσφέρεται πολύ ψηλά καθώς είναι ικανή για τη νίκη κόντρα σε μια Angers που δεν έχει πείσει. Η προϊστορία στη σημερινή έδρα την ευνοεί, ενώ σκοράρει ανελλιπώς απέναντι στους Angevins. Επιλογή μας εδώ το σκοράρισμα των φιλοξενούμενων.
.

Montpellier Herault SC (6) – OGC Nice (11)     @ Stade de la Mosson, Montpellier

Προϊστορία:  13 – 8 – 2  (τελευταία 10ετία:  6-2-1,  6/9 Under,  5/9 GG)

Ντέρμπι του Νότου απόψε σε μια μεγάλη παραδοσιακά μάχη ανάμεσα στη Montpellier που ξεκίνησε πολύ δυνατά και φέτος, όπως τελείωσε την περυσινή σαιζόν και τη Nice που είχε πολύ μουδιασμένο ξεκίνημα, όμως οι δύο συνεχόμενες νίκες (επί Lyon και Rennes) έδωσαν μεγάλη ψυχολογική και αγωνιστική ώθηση, που ταξιδεύουν στο γειτονικό Montpellier που πολύ ανεβασμένο ηθικό.

Η προϊστορία είναι με τους γηπεδούχους Pailladins που είναι και σε καλύτερη κατάσταση από τους Aiglons όμως ένα ντέρμπι όπως το συγκεκριμένο, είναι πάντα αμφίρροπο και ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Το ενδιαφέρον στατιστικό θέλει να σημειώνονται τουλάχιστον δύο γκολ στις αναμετρήσεις τους τα τελευταία χρόνια και η απόδοση αυτή μας προσφέρεται σε αρκετά καλή απόδοση.
.

Stade de Reims (10) – Dijon FCO (5)     @ Stade Aufuste Delaune, Reims

Προϊστορία:  2 – 0 – 5  (4/7 Over,  5/7 NG)

Η ομάδα-έκπληξη των πρώτων αγωνιστικών Dijon δεν είχε αντίστοιχη συνέχεια, αφού γνώρισε δύο απρόσμενες -σύμφωνα με τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει- εντός έδρας ήττες, από ομάδες (Caen, Angers) που δεν είχαν νίκη μέχρι τότε. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι οι Dijonnais είναι ικανοί για το καλύτερο στην καλή τους μέρα, αλλά και για το χειρότερο εάν η ροή του αγώνα δεν τους ευνοήσει.
Αντιθέτως, η νεοφώτιστη αλλά έμπειρη Reims ξεκίνησε με δύο νίκες αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια και έμεινε σε αυτές και απόψε έχει την ευκαιρία να διακόψει αυτό το αρνητικό σερί μπροστά στο κοινό της.

Ικανές επιθετικά και οι δύο ομάδες, θεωρούμε ότι θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που είναι υπερπολύτιμοι σε αυτή τη χρονική περίοδο. Θα βρουν γκολ, αν και αμυντικά παρουσιάζουν αμφότερες αρκετά κενά. Κατά συνέπεια, το αμφίσκορο θα είναι η επιλογή μας σε αυτή τη μάχη.
.

AS Saint-Etienne (15) – Stade Malherbe Caen (14)     @ Stade Geoffroy-Guichard, St.Etienne

Προϊστορία:  12 – 6 – 3  (τελευταία 10ετία:  4-1-2,  4/7 Under,  4/7 GG)

H St.Etienne ξεκίνησε με νίκη στο φετινό Championnat ενώ παρέμεινε αήττητη μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική και την επίσκεψή της στο Παρίσι όπου παραδόθηκε αμαχητί στους πρωταθλητές. Με μοναδική νίκη αυτή της πρεμιέρας πλέον, βρίσκεται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία και κόντρα στην Caen που μοιάζει βελτιωμένη, θα χρειαστεί επιτακτικά τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Συμφωνούμε ότι οι γηπεδούχοι Stephanois είναι το φαβορί στην αποψινή αναμέτρηση. Το έχουμε πει πολλές φορές όμως, ότι αυτές οι αποδόσεις δεν μας κάνουν για το Championnat. Εδώ θα κυνηγήσουμε την έκπληξη δεδομένου ότι στις προηγούμενες δώδεκα αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας, δεν υπάρχει ισοπαλία και αυτό… κάτι μας λέει. Επιλογή μας λοιπόν η ισοπαλία, με επιστροφή πονταρίσματος στην περίπτωση νίκης της St.Etienne.
.

RC Strasbourg Alsace (16) – Amiens SC (18)     @ Stade de la Meinau, Strsbourg

Προϊστορία:  6 – 0 – 1  (5/7 Under+NG)

Αμφότερες οι δύο ομάδες δεν έχουν μπει καλά στη φετινή κούρσα και δεν έχουν βρει ακόμη ρυθμό με αποτέλεσμα να βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Θα τις αποφύγουμε στοιχηματικά. No bet!
,

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (6e journee)
18:00 Lille OSC – FC Nantes No Goal (1.90) 2-1 FT
21:00 Angers SCO – Toulouse FC Toulouse FC Over 0.5 Goals (1.50) 0-0 FT
21:00 Montpellier HSC – OGC Nice Over 1.5 Goals (1.54) 1-0 FT
21:00 Stade de Reims – Dijon FCO Goal/Goal (1.93) 0-0 FT
21:00 AS Saint-Etienne – SM Caen X – AS Saint-Etienne Win No Bet (1.55) 2-1 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

7

Pin It on Pinterest

Shares
Share This