Επιλογή Σελίδας

Σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλές καλές στιγμές και από τους δύο μονομάχους, ο Δίας Δίου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε τελικά να κάνει την ολική ανατροπή και να ”δραπετεύσει” από την έδρα της Τραπεζούντας κόντρα στον Εθνικό με 1-2. Το σύνολο του Κώστα Παπαδόπουλου πραγματοποίησε ”επαγγελματικό” διπλό καθώς έδειξε μέταλλο και χαρακτήρα μιας έμπειρης ομάδας, απέναντι σε έναν άκρως αξιόμαχο και συνάμα ποιοτικό Εθνικό ο οποίος πάλεψε το ματς μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, παρουσιάζοντας μία αξιοπρεπέστατη εικόνα καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στο 12′ ο Νάκας με αριστερό πλασέ έπειτα από τροφοδότηση του Μανίκα έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Α.Παναγιωτίδης με δυνατό δεξί σουτ επιχείρησε να βρει δίχτυα αλλά ο Ευθυμιάδης με εκπληκτική επέμβαση έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 28′ ο Χ.Τερζίδης σούταρε εκτός περιοχής με τη μπάλα να κοντράρει, να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Σαρρή και εν συνεχεία στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων! 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήρθε η απάντηση από τον Δία. Ο Μανίκας από αριστερά έκανε το γύρισμα στην ”καρδιά” της περιοχής, η μπάλα πέρασε από το πρώτο δοκάρι και κατέληξε στον Α.Παναγιωτίδη ο οποίος με δεξί σουτ την έστειλε στα δίχτυα για την ισοφάριση!

Στο 55′ ο Μανίκας έκανε τη σέντρα από την δεξιά πτέρυγα, αλλά ο Νάκας δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα γεμάτα και το εξ-επαφής πλασέ του πέρασε εκτός εστίας.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να γυρίσουν ”τούμπα” το ματς. Ο Μανίκας πάτησε περιοχή από αριστερά και ανατράπηκε από τον Λυκίδη με τον διαιτητή Νίκολιτς να υποδεικνύει χωρίς δεύτερη σκέψη την εσχάτη των ποινών. Ο Νάκας ευστόχησε από τα 11 βήματα στέλνοντας τον Ευθυμιάδη από την αντίθετη γωνία για το 1-2!

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η ομάδα της Τραπεζούντας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και προσπάθησε με κάθε τρόπο να φέρει την παρτίδα στα ίσα χάνοντας ένα … τσουβάλι ευκαιρίες!

Στο 63′ το δυνατό δεξί σουτ του Κακάνη έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σαρρής.

Στο 70′ ύστερα από αναταραχή στην περιοχή η μπάλα έφτασε στον Λυκίδη όμως εκείνος δε μπόρεσε με τακουνάκι να νικήσει τον τερματοφύλακα του Δία.

Στο 76′ ο Βασιλείου έπιασε ωραία κεφαλιά με τη μπάλα να περνά ελάχιστα εκτός εστίας.

Στο 80′ ο Εφραιμίδης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με τη μπάλα να περνά από όλους, όμως ο Σαρρής έδειξε καλά αντανακλαστικά και παραχώρησε κόρνερ.

Στο 86′ ο Χατζηαργυρίου σπατάλησε μοναδική ευκαιρία, όταν από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα με δεξί πλασέ πάνω από τα δοκάρια.

Στο 90′ ο Μανίκας έφυγε στην κόντρα επίθεση και γύρισε τη μπάλα στον Γκουνέλα ο οποίος δε κατάφερε να τελειώσει οριστικά την αναμέτρηση αστοχώντας προ κενής εστίας!

Διαιτητική τριπλέτα : Νίκολιτς, Παρούσης, Ραφαηλίδης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Εθνικός Νέας Τραπεζούντας (Γιώργος Μπεκιάρης) : Ευθυμιάδης, Π.Τερζίδης, Πανάγος, Λυκίδης, Μούκας (46′ Εφαριμίδης), Κακάνης (86′ Σύρπης), Παπαδοπουλος, Χνούδας, Λαδένης(75′ Βασιλείου), Χατζηαργυρίου, Χ.Τερζίδης ( 46′ Τζιμίκας).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Δίας Δίου (Κώστας Παπαδόπουλος) : Σαρρής, Λαζαρίδης, Καπασακαλίδης, Νίκου, Γιαπιτζής, Ευαγγελόπουλος, Α.Παναγιωτίδης, Καλαμπάκας(76′ Γ.Παναγιωτίδης), Καλουσίδης (46′ Φωτίου), Νάκας, Μανίκας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This