Επιλογή Σελίδας

Του Γρηγόρη Τσαπράνη

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν ο ΓΑΣ Σβορώνου με τον Αετό Καταλωνίων στο γήπεδο Λ. Ξανθόπουλος για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, σε μία αναμέτρηση με λίγες φάσεις, όπου εκτός από τα γκολ, κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος των παικτών για τη νίκη.

Για τους Αετούς  του Χρήστου Παπαγιάννη, ο βαθμός που απέσπασαν σε μία δύσκολη έδρα κρίνεται πολύτιμος, έφτασαν στους τέσσερις πόντους και αισιοδοξούν για τη συνέχεια του μαραθωνίου.
Προηγήθηκαν στο ημίχρονο με δύο τέρματα διαφορά, ωστόσο στην επανάληψη αν και ισοφαρίστηκαν, άντεξαν στην πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι ειδικά στα τελευταία λεπτά και τελικά έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας δίκαια.
Ο ΓΑΣ του Δημήτρη Παυλίδη πλήρωσε τα λάθη του, ενώ παραμένει χωρίς νίκη με δύο ισόπαλα αποτελέσματα εντός έδρας και ήττα στην Καρίτσα. Είναι καλή ομάδα με αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.
Μόλις στο πέμπτο λεπτό ο Δημητρίου με μακρινό ασύλληπτο σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Σακελλαρίδη ανοίγοντας το σκορ 0-1.
Στο 45΄ ο Τσαγκαράκης άθελά του με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 0-2.
Στο 45+2΄ δυνατό σουτ του Δημητρίου έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Σακελλαρίδη άουτ.
Στο 48΄ ο Κωνσταντινίδης που μόλις είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή με κοντινό πλασέ μείωσε σε 1-2.
Στο 76΄ αμυντικός του Αετού υπέπεσε σε χέρι πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σιώκας και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Στις καθυστερήσεις δύο σουτ του Ταφραλή από καλή θέση σε διαφορετικές φάσεις, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Κουκουστρίκα άουτ.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Λάμπρο Παπαργυρίου με βοηθούς τους Γιώργο Θεοδώρου και Άγγελο Χατζηγιάννη.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του Διαιτητή Νικόλαο Ντοσίδη ΕΠΣ Θράκης.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνου (Δημήτρης Παυλίδης): Σακελλαρίδης, Φορτομάρης (46΄ Κωνσταντινίδης), Ντρελάλαϊ, Βούλγαρης, Β. Σκαμπαρδώνης, Ζώβληκας, Ζιάκας, Τσαγκαράκης, Τσικαδέρης (81΄ Γ. Σκαμπαρδώνης), Σιώκας, Μπέλπας (46΄ Ταφραλής).
Αετός Καταλωνίων (Χρήστος Παπαγιάννης): Κουκουστρίκας, Σαρηγιαννίδης, Κουτσιαρής (68΄ Γαλάνης), Φωτόπουλος, Χαντζαρίδης, Τσιντώτας, Βασιουρής (90+4΄ Σταγκίδης), Νταμπαλάκης (90+2΄ Αντάρας), Σκούφας, Δημητρίου, Ιωάννου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This