Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις (μία στην ουρά και δύο για την κορυφή) της Ligue 1, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής. Πάμε να τις δούμε:

Stade Rennais FC (12) – Paris Saint-Germain (1)     @ Roazhon Park, Rennes

Προϊστορία:  12 – 9 – 12  (τελευταία 10ετία:  3-2-5,  8/10 Under,  6/10 NG)

Αυλαία από τη Βρετάνη, όπου οι ανανεωμένοι και βελτιωμένοι Rennais υποδέχονται την Paris SG. Με μία πολύ σπουδαία νίκη στις αποσκευές τους επί της Jablonec μπαίνουν στη σημερινή μάχη οι γηπεδούχοι που θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Thomas Tuchel με το υψηλότερο δυνατό ηθικό. Από την άλλη, οι πρωταθλητές θα προσπαθήσουν να εξιλεωθούν και να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα στα τελευταία λεπτά στο Anfield από τη Liverpool στην αυλαία των ομίλων του Champions League.

Από τα ζευγάρια που έχουν συναντηθεί περισσότερο απ’ όλα τα άλλα, επιβεβαιώνουν πολύ συχνά τα over ανεξαρτήτως έδρας στην οποία αγωνίζονται. Βελτιωμένοι επιθετικά οι γηπεδούχοι, σκοράρουν όποτε θέλουν οι φιλοξενούμενοι, κατά συνέπεια θα επιλέξουμε το over σε αυτή τη μάχη.
.

En Avant de Guingamp (20) – FC Girondins de Bordeaux (19)     @ Stade du Roudourou, Guingamp

Προϊστορία:  4 – 4 – 4  (6/12 Over,  8/12 GG)

Αν κάποιος έλεγε ότι η σημερινή μάχη, θα είναι μια μάχη ουραγών λίγοι θα τον πίστευαν. Κι όμως ισχύει, μιας και οι γηπεδούχοι είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό ακόμη στο φετινό Championnat ενώ και οι Γιρονδίνοι βαδίζουν από μέτρια σε μέτρια εμφάνιση παρά το αρχικό τους καλό ξεκίνημα. Δεν περιμένουμε ιδιαίτερο θέαμα από τις δύο ομάδες που αντικειμενικά δεν αποδίδουν σπουδαίο ποδόσφαιρο, η ουσία (των βαθμών) είναι αυτή που θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Δύσκολο να μπορέσει κανείς να μεταφράσει αυτές τις δύο ομάδες που μπερδεύουν πολύ μέχρι στιγμής – εαυτούς αλλά και οπαδούς. Οι εντός έδρας αγώνες της Guingamp, οι εκτός έδρας της Bordeaux αλλά και οι περισσότεροι μεταξύ τους έχουν 2-4 γκολ και αυτή την επιλογή θα εμπιστευθούμε.
.

Olympique Lyonnais (11) – Olympique de Marseille (5)     @ Groupama Stadium, Lyon

Προϊστορία:  22 – 21 – 8  (τελευταία 10ετία:  5-5-0,  6/10 Under,  5/10 GG)

To Derby Olympique ή Olympico δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα με το οποίο πέφτει η αυλαία της αγωνιστικής. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι Μασσαλοί που όμως γνώρισαν εντός έδρας ήττα από την Eintracht για την πρώτη αγωνιστική, σε αντίθεση με τους αποψινούς γηπεδούχους Lyonnais που παρ’ ότι δεν έχουν πείσει ακόμη, εντούτοις θριάμβευσαν στην έδρα της M.City παίρνοντας τη νίκη που τους βάζει σε θέση οδηγού στον όμιλο του Champions League.
Απόψε δύο από τις καλύτερες επιθέσεις του Championnat θα διασταυρώσουν τα ξίφη σε μια μάχη με τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες, για ξεχωριστούς μέχρι αυτή την αγωνιστική, λόγους.

Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε περισσότερο το λόγο για τον οποίο το αμφίσκορο αποτέλεσμα είναι η βασική μας επιλογή. Φυσικά και σε τέτοιες αναμετρήσεις παίζει πάντα και το Over ή και ο συνδυασμός τους, εμείς ευχόμαστε το καλύτερο δυνατό θέαμα στο Groupama Stadium.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (6e journee)
16:00 Stade Rennais FC – Paris St.Germain Over 2.5 Goals (1.56) 1-3 FT
18:00 EA Guingamp – FC Girondins Bordeaux 2 – 4 Goals (1.57) 1-3 FT
22:00
Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille Goal/Goal (1.53) 4-2 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

7

Pin It on Pinterest

Shares
Share This