Επιλογή Σελίδας

Η ΑΕ Καρίτσας αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Άρη Κοκκινοπλιτών, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Πιερίας.  Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη  εμφανίστηκε σοβαρή και επικράτησε εύκολα, με 6-0, επί της νεανικής ομάδας του Γιώργου Σκέντου.

Στο 1ο ημίχρονο,  η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό, μετά από ωραίο συνδυασμό και άψογο πλασέ του αρχηγού, Δημήτρη Κυρτέγου. Στη συνέχεια, ανέλαβε δράση ο Κυπαρίσσης, ο οποίος πέτυχε χακ τρικ, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-4. Τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν ο Μπενίσκος και ο Κυρτέγος, ενώ χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για να διευρυνθεί ο δείκτης του σκορ. 

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους:  Παπατολίκα, Δαλαμήτρα, Λαγδάρη, Δημητρίου, Κωτσιόπουλο, Σαμανίδη, Οικονόμου, Τροίρη, Μακράκη, Κυρτέγο και Κυπαρίσση. Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι:  Μπενίσκος, Τασίδης, Μητράκας και Γκανάβας.

Η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας  ευχαριστεί τη τον Άρη Κοκκινοπλιτών για την άψογη φιλοξενία και του εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να πετύχει τους στόχους του. 

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Κεραυνό Μακρυγυάλου για το θεσμό του Κυπέλλου. 

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της ΑΕ Καρίτσας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This