Επιλογή Σελίδας

Επίσκεψη παραγόντων των τμημάτων πετοσφαίρισης του Πιερικού και του Αρχελάου στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο.

O υπεύθυνος των τμημάτων Χρήστος Τασχουνίδης, ο προπονητής Κώστας Σαρρής, τα μέλη Σοφοκλής Καλλιακός, Αντώνης Καζαντζανίδης και Αντώνης Γαλάνης, πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο.

Η συνάντηση είχε σκοπό την ενημέρωση προς τον Σεβασμιώτατο για την συνένωση των τμημάτων Πετοσφαίρισης Πιερικού και Αρχελάου, την γνωριμία με την νέα διοίκηση των τμημάτων πετοσφαίρισης, αναφορά των δράσεων των τμημάτων καθώς και συζήτηση για τον αθλητισμό της Κατερίνης.

Τα μέλη ενημέρωσαν τον Σεβασμιώτατο για την ομάδα ανδρών που θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία, για τις ομάδες γυναικών που θα αγωνιστούν αμφότερες στην Β’ Εθνική κατηγορία, καθώς και για την πορεία όλων των τμημάτων υποδομής των δύο ομάδων.

Η διοίκηση των τμημάτων, χάρισε στον Σεβασμιώτατο και την πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδος ανδρών με την οποία θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε η διοίκηση και κάθε ευλογία από τον Θεό σε όλους τους αθλητές, αθλήτριες καθώς και στους ανθρώπους που εργάζονται στα τμήματα των ομάδων.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This