Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Χωρίς ανάσα συνεχίζεται η αγωνιστική δράση της Ligue 1 και σειρά απόψε παίρνει η 7η αγωνιστική. Όπως και η προηγούμενη έτσι και αυτή ανοίγει την αυλαία της στο Πριγκιπάτο, ενώ και οι άλλες δύο αναμετρήσεις δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρουσες. Πάμε να τις δούμε:

AS Monaco (16) – Angers SCO (12)     @ Stade Louis II, Monte Carlo

Προϊστορία:  19 – 3 – 7  (τελευταία 10ετία:  3-1-1,  3/5 Over+GG

Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα και ήδη έχουμε συμπληρώσει έξι αγωνιστικές, άρα υπάρχει ένα ασφαλές δείγμα και για τις δύο. Μπορεί για την Angers οι απαιτήσεις να είναι χαμηλότερες, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο για την ομάδα του Πριγκιπάτου που απογοητεύει με τα αποτελέσματα και κυρίως τις εμφανίσεις της.

Από αρνητικό σε αρνητικό αποτέλεσμα η ομάδα του Jardim που πραγματικά πλέον δεν έχει άλλα περιθώρια. Η αποψινή νίκη είναι κάτι παραπάνω από υποχρεωτική και αυτό το γνωρίζουν όλοι στις τάξεις της ομάδας. Δύσκολα θα ξαναβρούμε τον άσο σε τόσο υψηλή απόδοση και θα τον τιμήσουμε.
.

FC Nantes (18) – OGC Nice (15)     @ Stade de la Beaujoire, Nantes

Προϊστορία:  25 – 11 – 5  (τελευταία 10ετία:  4-1-1,  4/6 Under,  3/6 GG,  5/6 2-3 Goals)

Το ενδιαφέρον μας, παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και μια αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που επίσης δεν έχουν πείσει. Αμφότερες βγήκαν μάλλον αποδυναμωμένες από το καλοκαιρινό μεταγραφικό παρασκήνιο και αυτό είναι κάτι παραπάνω από εμφανές, ενώ η αλλαγή τεχνικού στο πάγκο χρειάζεται κι άλλη πίστωση χρόνου.

Η μεν Nantes δεν έχει ακόμη νίκη στην έδρα της και βασικό χαρακτηριστικό είναι (και φέτος) η επιθετική δυστοκία. κάτι που παρατηρείται και στην ομάδα της Κυανής Ακτής, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια της που είναι πιο προσεκτική. Γι αυτό το λόγο θα προτιμήσουμε τα λίγα γκολ που επιβεβαιώνονται και από την προϊστορία μεταξύ τους.
.

Toulouse FC (4) – AS Saint-Etienne (8)     @ Stadium Municipal de Toulouse

Προϊστορία:  21 – 13 – 11  (τελευταία 10ετία:  4-3-3,  5/10 Under,  5/10 NG)

Αντίθετα με τις ομάδες που αναφέρθηκαν παραπάνω, το σημερινό πρόγραμμα κλείνει με τη μάχη δύο από τις πιο φορμαρισμένες αυτή τη στιγμή ομάδες και αυτό αντικατοπτρίζεται και στο βαθμολογικό πίνακα. Η γηπεδούχος Toulouse προέρχεται από πέντε αγωνιστικές χωρίς ήττα, την ώρα που οι Stephanois έχουν γνωρίσει μόνο μία ήττα κι αυτή στο Παρίσι με τη σαφώς ανώτερη Paris SG. Αμφότερες πάντως δείχνουν να υλοποιούν από την αρχή το επιτυχημένο πλάνο των τεχνικών τους και η χημεία λειτουργεί υποδειγματικά.

Αναμένουμε μια αναμέτρηση στην οποία και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να μην κάνουν το λάθος. Κατά συνέπεια, δεν θα υπάρξουν πολλά ρίσκα ενώ υπάρχει και η δεδομένη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια τόσο νωρίς στο Championnat. Το πρώτο γκολ θα παίξει καθοριστικό ρόλο, ενώ δεν αποκλείουμε την ισοπαλία (είτε σε ημίχρονο, είτε τελικό). Και εδώ όμως βλέπουμε το under να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (7e journee)
20:00 AS Monaco – Angers SCO 1 (1.88) 0-1 FT
20:00 FC Nantes – OGC Nice Under 2.5 Goals (1.70) 1-2 FT
22:00 Toulouse FC – AS Saint-Etienne Under 2.5 Goals (1.63) 2-3 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

7

Pin It on Pinterest

Shares
Share This