Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Αναγέννηση Κολινδρού και Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Οι δυο αντίπαλοι είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Εθνικό να είναι ανώτερος στο α’ μέρος και τα “τσακάλια” να αντεπιτίθενται στο β’ μέρος, με το τελικό 2-2 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των ομάδων.

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Ανδρεάκος ελίχθηκε και με πλασέ έκανε το 0-1 για τον Εθνικό.
4′ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Γκουδάρα, η μπάλα έφυγε άουτ.
15′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Γκουνταμάνης βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσιλεγκερίδη, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκουνταμάνης, η μπάλα έφτασε στον Κοσμίδη που έκανε το ανάποδο “ψαλίδι”, ο Τσιλεγκερίδης απέκρουσε ασθενώς και ο Μαντζουράκης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-1.
21′ Εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, ο Μοσχίδης έδιωξε, δύσκολα, σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του Σταλίκα, ο Παπάς έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, όμως ο Κοσμίδης έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
35′ ΓΚΟΛ! 1-2: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σταλίκα, ο Παπάς από κοντά έκανε το 1-2.
36′ Ο Παναγιωτίδης έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Μαντζουράκης έκανε το πλασέ όμως ο Τσιλεγκερίδης απέκρουσε.
43′ Ο Σταλίκας εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
44′ Μετά από σέντρα του Γκουνταμάνη ο Παναγιωτίδης έκανε το σουτ, η μπάλα όμως πέρασε άουτ.
60′ ΓΚΟΛ! 2-2: Ο Γκουνταμάνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το 2-2. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε χέρι του Τουλκερίδη μετά από σέντρα του Κοσμίδη.
63′ Μετά από ατομική ενέργεια ο Κοσμίδης έδωσε στον Τραούδα ο οποίος γλίστρησε με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία για την Αναγέννηση.

Στο 80′ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Τραούδας αλλά και προπονητής του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, ενώ στο 83′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τουλκερίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης (η Αναγέννηση Κολινδρού είχε παράπονηα) με βοηθούς τον Κουτσικανίδη και την Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού: Μοσχίδης, Σεραφειμίδης, Λ. Γκουδάρας, Κοσμίδης, Α. Μυσιούδης, Μποταΐτης, Κ. Μυσιούδης, Μπουρανής, Μαντζουράκης (90’+3′ Κ. Γκουδάρας), Παναγιωτίδης (55′ Τραούδας), Γκουνταμάνης (79΄ Ρενάτο).
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Τσιλεγκερίδης, Τσιτλακίδης, Σταλίκας (70′ Κωστόπουλος), Παπάς, Παπαδόπουλος, Καλαϊτζίδης, Νταντίνης (60′ Μητράκας), Καραμανώλας (80′ Λιάγκας), Ανδρεάκος, Παπαστεργίου, Τουλκερίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This