Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερη εντός έδρας νίκη του πανηγύρισε ο Θερμαϊκός Κορινού καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 επί του Ταύρου Ελάφου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Ο Θερμαϊκός, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκειά του, δημιούργησε φάσεις στην αντίπαλη εστία, ενώ πήρε δύσκολα το τρίποντο σκοράροντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο.
Η ποιότητα των έμπειρων αλλά και των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της ομάδας του Σωτήρη Ζιώγα την καθιστούν φαβορί για το πρωτάθλημα και την άμεση επιστροφή της στην Α΄ κατηγορία.
Οι Bulls του Χρήστου Βελώνη (πρώτη ήττα στη σεζόν) πάλεψαν το παιχνίδι, το αποτέλεσμα όμως ίσως να ήταν διαφορετικό αν δεν δεχόταν το γκολ – πέναλτι από τα αποδυτήρια και τις ευκαιρίες που απώλεσαν για την ισοφάριση.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 2΄ ο Σεμιτσίδης μπλόκαρε τη μπάλα σε διαγώνιο σουτ που επιχείρησε ο  Εμμ. Καραμανώλας εντός περιοχής.
Στο 4΄ ο Κατσάρας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τους αμυντικούς του Ταύρου. Από την άσπρη βούλα ο Μυστρίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της αντίθετης γωνίας του Σεμιτσίδη ανοίγοντας το σκορ 1-0.
Στο 8΄ ο προωθημένος Γ. Μποστανίτης σε θέση βολής δεν εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση φάουλ από τον Αλ. Γεωργαντά.
Στο 25΄ το δυνατό σουτ του Μυστρίδη από καλή θέση το εξουδετέρωσε ο Σεμιτσίδης.
Στο 32΄ σουτ του Γιαννή, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο γκολκίπερ του Ταύρου.
Στο 38΄ συρτό σουτ του Παπαδόπουλου από πλεονεκτική θέση, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Θεοχάρη άουτ.
Στο 40΄ σουτ του Κοσμίδη από το ημικύκλιο περιοχής, μπλόκαρε ο Θεοχάρης.
Στο 50΄ η μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση θα χαθεί, όταν σε φάουλ γέμισμα του Γ. Μποστανίτη, η μπάλα, μετά την κεφαλιά του Βαγγέλη Δημητρίου στην μικρή περιοχή, θα φύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Θεοχάρη άουτ.
Στο 54΄ δυνατό σουτ του Γούτσιου έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Σεμιτσίδης.
Στο 63΄ ο Εμμ. Καραμανώλας με κοντινό πλασέ, έπειτα από την παράλληλη συρτή σέντρα του Γιαννή, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Στο 85΄ και στο 87΄ τα δυνατά σουτ που επιχείρησε ο Βελώνης εκτός περιοχής δεν βρήκαν στόχο.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τάσος Γιαμούζης με βοηθούς τους Κώστα Βρούζο και Κώστα Παντζιάλα.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του Διαιτητή Νικόλαο Ντοσίδη ΕΠΣ Θράκης.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού: Θεοχάρης, Πολυχρονίδης (73΄ Γκαντάς), Απ. Ταγκαλίδης, Αντωνιάδης, Γκόγκος, HOXHALLI (57΄ Γ. Δημητρίου), Γιαννής, Πιατίδης (17΄ λ.τ.  Γούτσιος), Κατσάρας, Μυστρίδης (90΄ JUCAN), Εμμ. Καραμανώλας.
Ταύρος Ελάφου: Σεμιτσίδης, Βελώνης, Γ. Μποστανίτης (69΄ Σ. Γεωργαντάς), Πασχόπουλος, Λιανός (59΄ Καρανίκας), Μπανάβας, Ε. Δημητρίου, Παπαδόπουλος, Κοσμίδης, Αλ. Γεωργαντάς (46΄ Σιαμπάνης), Σουρλόπουλος (77΄ Ν. Τσιγκαρόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This