Επιλογή Σελίδας

Την πρόκρισή του στην συνέχεια του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας εξασφάλισε ο Πιερικός ο οποίος κέρδισε στον Κολινδρό την Αναγέννηση με 2-0, το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι Κατερινιώτες ήταν ανώτεροι, ειδικά στο β’ μέρος, και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση επί μιας Αναγέννησης που κοίταξε στα μάτια το μεγάλο της αντίπαλο και προσπάθησε να αιφνιδιάσει με χαμένο τετ α τετ του Μαντζουράκη στο 2′. Ο Πιερικός “απάντησε” με πλασέ του Βερνάρδου άουτ στο 4′ ενώ στο 6′ η κεφαλιά του Βερνάρδου “έγλειψε” το οριζόντιο δοκάρι του Τραούδα.
Στο 44′ ο Γκουνταμάνης δεν πρόλαβε τον Κούζα ενώ στο επόμενο λεπτό οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα άνοιξαν το σκορ στο 45′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εμ. Κραγιόπουλου και κεφαλιά του Στ. Κραγιόπουλου.
Στο β’ μέρος ο Πιερικός διαχειρίστηκε το προβάδισμα, με την Αναγέννηση να μη μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό, μένοντας από δυνάμεις.
Στο 60′ ο Δαδάκος, έπειτα από γύρισμα του Βερνάρδου έκανε το πλασέ αλλά ο Τραούδας έδιωξε με τα πόδια ενώ στο 78′ ο Βερνάρδος σούταρε άουτ, έπειτα από στρώσιμο του Κυπαρίσση.
Στο 81′ η ομάδα του Πιερικού αναπτύχθηκε όμορφα από δεξιά, με τον Σκλιοπίδη να βγαίνει στο χώρο του κόρνερ και να κάνει συρτή σέντρα, ο Ν. Τραούδας δε συγκράτησε τη μπάλα και ο επερχόμενος Δαδάκης προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα της Αναγέννησης για να γίνει το 0-2.
Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πετύχουν το “γκολ της τιμής” όταν στο 90’+2′ ο Γκουνταμάνης εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο Κούζας έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε χέρι του Λαμπίρη.

Πλέον ο Πιερικός στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στο κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου ενώ οι Κολινδρινοί επικεντρώνονται στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Καρίτσας, για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Στο 31′ ο Σεχολάρι αποχώρησε τραυματίας, με χτύπημα στον ώμο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ευθυμιάδης με βοηθούς τον Πλόσκα και τη Δ. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Ν. Τραούδας, Σεραφειμίδης, Ελ. Γκουδάρας (80′ Κ. Γκουδάρας), Κοσμίδης, Α. Μυσιούδης, Μποταΐτης (87′ Χειρακάκης), Κ. Μυσιούδης (75′ Ρενάτο), Μπουρανής), Μαντζουράκης, Παναγιωτίδης (75′ Κατσιούλας), Γκουνταμάνης).
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Κούζας, Σκλιοπίδης, Λαζαρίδης, Στ. Κραγιόπουλος, Χατζηδίμπας (81′ Λαμπίρης), Αθ. Καρτσαμπάς, Κυπαρίσσης (86′ Κριεμάντι), Εμ. Κραγιόπουλος (73′ Αλ. Καρτσαμπάς), Σεχολάρι (31′ λ.τ. Δαδάκος), Κωτσιαρίδης, Βερνάρδος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This