Επιλογή Σελίδας

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Κεραυνό Μακρυγυάλου, για τη 2η φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας. 

Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη επικράτησε με 0-4 επί της αξιόμαχης ομάδας του Μακρύγυαλου, πετυχαίνοντας από 2 γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Σαμανίδης, ενώ το 0-2 πέτυχε ο Μακράκης στο 30ο λεπτό. Το 0-3 το πέτυχε στο 60ο λεπτό ο Κυπαρίσσης, ενώ το σκορ έκλεισε και πάλι ο Σαμανίδης στο 75ο λεπτό. Η ομάδα μας είχε αρκετές ευκαιρίες ακόμη και 3 δοκάρια με το Σαμανίδη και το Μακράκη.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν η επανεμφάνιση του Ζάχου Δημητρουλόπουλου, μετά τον τραυματισμό και την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, στις αρχές Απριλίου.

Η Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στο Ζάχο να είναι δυνατός και υγιής και να βοηθήσει με την αναμφισβήτητη ποιότητά του την ομάδα μας στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί τη Διοίκηση του Κεραυνού Μακρυγυάλου για την άψογη φιλοξενία που της παρείχε.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο της Καρίτσας, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την Αναγέννηση Κολινδρού, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν για ακόμη μια φορά την ομάδα μας.

Δελτίο τύπου του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της ΑΕ Καρίτσας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This