Επιλογή Σελίδας

Πάλεψε γερά, αλλά δεν τα κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα ο Υδραικός. Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη γνώρισε την ήττα με 9-8 από την Πρίμορατς Κότορ του Μαυροβουνίου, στον πρώτο αγώνα της στον Δ´ Όμιλο της πρώτης Προκριματικής φάσης του Euro Cup στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Η ελληνική ομάδα, στο βάπτισμα του πυρός της στην Ευρώπη, ήταν μαχητική και μέσα στο παιχνίδι από το ξεκίνημα. Η εξέλιξη ήταν συναρπαστική με την Πρίμορατς να προηγείται και τον Υδραικό να ισοφαρίζει. Στα 46 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός Μάξουελ Ίρβινγκ (που ήταν κορυφαίος του Υδραικού και πέτυχε συνολικά 4 γκολ) ισοφάρισε σε 8-8, αλλά στην επόμενη επίθεσή τους οι Μαυροβούνιοι πέτυχαν το τελικό 9-8 με τον Κοτ.

Ο Κραβαρίτης πήρε τάιμ άουτ στα 21 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, αλλά η ομάδα του δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι περισσότερο.

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-3, 3-1, 2-3.

Η σύνθεση και τα γκολ του Υδραικού: Φλέγκας, Καζάζης 2, Mιτελούδης, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης, Αργυρόπουλος Κ., Στελάτος, Τσαχιλίδης 1, Ίρβινγκ 4, Μαντής.

Στον άλλον αγώνα Ορτίτζια – Νις Σερβίας 11-5.

Αύριο, Σάββατο στις 13.30 ο Υδραικός αντιμετωπίζει τη σερβική Νις. Νωρίτερα, στις 12.00 θα παίξουν Πρίμορατς – Ορτίτζια.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This