Επιλογή Σελίδας

Ιστορικό ήταν το δεύτερο παιχνίδι του Υδραϊκού στον Δ’ Όμιλο της Α’ Προκριματικής φάσης του Euro Cup Ανδρών στην υδατοσφαίριση, στο κολυμβητήριο του Αλίμου το μεσημέρι του Σαββάτου (29/9). Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη πέτυχε την παρθενική της νίκη στην Ευρώπη και με ανατροπή, που είναι, όμως, και ουσιαστική, καθώς επιβλήθηκε της σερβικής Νις με 8-4 και έχει σοβαρές ελπίδες πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Κι αυτό διότι, στο άλλο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του Ομίλου, η Πρίμορατς Κότορ νίκησε με 9-5 την ιταλική Ορτίτζια. Έτσι στο αυριανό (Κυριακή 30/9, 11.30) τελευταίο παιχνίδι του στον Όμιλο, ο Υδραϊκός αντιμετωπίζει την ιταλική Ορτίτζια και θα προκριθεί (ως δεύτερος στην βαθμολογία) είτε με νίκη είτε με ισοπαλία, καθώς έχει καλύτερο γκολ αβερέιτζ από τους Ιταλούς.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε με πρόβλημα στο σκοράρισμα το παιχνίδι κόντρα στους Σέρβους και βρέθηκε από νωρίς πίσω με 2-0, αλλά στα μέσα της δεύτερης περιόδου ο Ίρβινγκ μείωσε σε 2-1 στον παραπάνω. Αυτή ήταν η αρχή της μεγάλης αντεπίθεσης. Στην τρίτη περίοδο, ακολούθησε η ισοφάριση από τον Πρέκα, ενώ με δύο πέναλτι του Χονδροκούκη, ο Υδραϊκός διαμόρφωσε το 4-2. Στο 1.24 πριν από το τέλος ο Καζάζης έκανε και το 5-2 αλλάζοντας καθοριστικά την εικόνα του αγώνα.

Η νίκη ουσιαστικά κλείδωσε από το τρίτο οκτάλεπτο, αλλά ο Μπλάνης έκανε  το 6-2, πριν μειώσει η Νις σκοράροντας για πρώτη φορά μετά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Το 7-3 έγινε με τον Τσαχιλίδη, ενώ ο Πάβισιτς έκανε το 7-4. Βέβαια η τελευταία λέξη στον αγώνα ειπώθηκε από τον Υδραϊκό που με τον Αργυρόπουλο διαμόρφωσε το τελικό 8-4.

Οκτάλεπτα: 0-2, 1-0, 4-0, 3-2.

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Μητελούδης, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Καλαργυρός, Μπλάνης 1, Χονδροκούκης 2, Αργυρόπουλος 1, Στελλάτος, Τσαχιλίδης 1, Ίρβινγκ 1, Μαντής.

Νις: Λάζιτς, Μίτροβιτς 1, Πάβιτσιτς 2, Κόσιτς, Μπουντουρίν, Μιλόσεβιτς Μ, Βανγκ, Λέκιτς 1, Ζίβιτς, Στιεπάνοβιτς, Νίκολιτς, Μιλόσεβιτς Ντρ, Στοΐλκοβιτς.

Η Βαθμολογία (2 αγώνες)

  1. Πρίμορατς Κότορ 6
  2. Υδραϊκός 3
  3. Ορτίτζια 3
  4. Νις 0.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (30/9)
10:00 Πρίμορατς Κότορ – Νις
11:30 Υδραϊκός – Ορτίτζια.

Θυμίζουμε ότι οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά από το ΚΟΕ TV ΕΔΩ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This